2777
2789
سلام .من از شهرکردم.شنبه نوبت دکتر خسروانی دارم .ن.بتاش اینطوره که باید ساعت 4-4:15 بریم اسم بنویسیم تا زودتر نوبتمون بشه منم چون شوهر روزه است و خودم معطل میشم چون دکتر طرفای 7 میاد میخوام یکی بره برام اسم بنویسه .هرکسی حاضره بگه با چقدر میتونه بره یا اینکه اگه جایی را میشناسید مثل آژانس و... بگید چون نمیدونم مرد هم میتونه بره محی مطب یا نه.آدرسش هم جلوتر از پاساژ کوثره
اللهم صل علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم واقعا دلم میخواست کمکت کنم .. اما نمیتونم قول بدم میترسم کاری برام پیش بیاد اون ساعت و نشه ... تمام تلاشم رو می کنم برنامه شنبه ام رو مشخص کنم ببینم میتونم کمکت کنم یا نه ... همینجا مینویسم برات
❤❤❤زنی باش،که اگر روزی تو را نفهمیدند... سرت را بالا بگیری، محکم لبخند بزنی و مطمئن باشی مرد می خواهد تو را فهیمدن!