2777
2789

خانواده همسرم ارزشی برا شوهرم و من و پسرم قائل نیستن

و در واقع رفتارای همسرم باعثش هست

دو سال پیش اتفاقی افتاد و اختلافی بین ما و اونا پیش اومد و قطع رابطه موقت و ...

به همسرم گفتم تغییر رفتار بده،بزار متوجه شن و عوض شن

اما همسرم پنهونی باهاشون ارتباط داشت،چند بار فهمیدم و گفت قطع میکنه و باز تکرار کرد منم دیگه گیر ندادم

و خوب باعث شد اونا رفتارشون بدتر شه

من تمام اعیاد و تولدها رو بهشون تبریک میگفتم

اونا نمیگفتن

بعد از اون اختلاف من چند تا مراسم خاص و ... باز رفتم  پیششون

اونا هیچی

حالا امسال تولد نوه شون رو هم تبریک نگفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحتم

همسرم همچنان باهاشون ارتباط داره و تمام موارد رو زنگ میزنه تبریک و تسلیت میگه

اونا نه به همسرم نه به پسرم تبریک نمیگن

من که از اولم نمیگفتن در صورتی که من حتی براشون کیک میپختم و کادو میخریدم

حالا چیکار کنم؟

فقط میگم خودتو بیش از این کوچیک نکن

هرچی هم به همسرت بگی تا خودش متوجه نشه فایده نداره

پس برای خودت و بچت شخصیت صرفا قایل بشی و تو هم بی محلی کن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
فقط میگم خودتو بیش از این کوچیک نکن هرچی هم به همسرت بگی تا خودش متوجه نشه فایده نداره پس برای خود ...

من بی محلی میکنم

شوهرم تلافی شو سر هانواده من درمیاره

در صورتی که اونا از گل نازکتر به همسرم نمیگن

یعنی من اصلا بدی های همسرمو بهشون نمیگم و نمیزارم بعش بی احترامی شه

خب خودتون کات باشید به همسرتونم چیزی نگید بدتر سمت اونا کشیده میشه

میخوام اما نمیشه

هر بار به یه بهونه ای منو میکشونه خونه شون

بعد اونا هم روز به روز پرروتر میشن

البته من دیگه مقل سابق نیستم

وقتی هم میرم ساکت میشینم کاری هم نمیکنم

من بی محلی میکنم شوهرم تلافی شو سر هانواده من درمیاره در صورتی که اونا از گل نازکتر به همسرم نمیگن ...

سربسته به خانوادت موضوعو بگو ک اگر ازشون بی احترامی دیدن بدونن 

شخصیت بچت داره شکل میگیره ، خیلی دقت کن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
میخوام اما نمیشه هر بار به یه بهونه ای منو میکشونه خونه شون بعد اونا هم روز به روز پرروتر میشن ال ...

مثل مجسمه بشین

شوهرتم بپیچون،یبار بگو پریودم،یبار بگو سرما خوردم و....

بهونه بیار نرو

😘Thanks GOD 
سربسته به خانوادت موضوعو بگو ک اگر ازشون بی احترامی دیدن بدونن  شخصیت بچت داره شکل میگیره ، ...

آره تقریبا مامانم رو در جریان گذاشتم

برای بچه ام چیکار کنم؟متوجه نشدم

مثل مجسمه بشین شوهرتم بپیچون،یبار بگو پریودم،یبار بگو سرما خوردم و.... بهونه بیار نرو

ما خیلی دوریم

شاید سالی دوبار بریم شهرمون

و اون دوبار حتما با بهونه ای منو میبره محضرشون

در صورتی که خودشون گفتن خونه ما نیاین و بعدش عذرخواهی نکردن،هیچ،بدترم کردن

آره تقریبا مامانم رو در جریان گذاشتم برای بچه ام چیکار کنم؟متوجه نشدم

بچت داره نگاهت می‌کنه ک چرا مادر بزرگ ایناش محل نمیدن ولی همچنان شما ، پدرش ک نمیتونی رفتارشو عوض کنی ولی خودت چرا..‌‌. بهش یاد بده با رفتارت که خوبی خوبی میاره 

کسی ک بی محلی می‌کنه و بی ادب یا امثالهم قرار نیست تو باز خوبی کنی ک پررو تر بشه توی رفتارت یه خودت و بچت شخصیت بده به قول قدیمیا

محلت نمیدن تو چرا محلشون میدی 

شوهرت ارزشتو نمیدونه 

خیلی از زن ها و خانوم ها جدیدا اینطور شدن 

ولی یه راه حلی داره بهش میگن هماهنگی مغز و قلب 

باعث میشه قدرتت ۳ برابر بشه و جذبت نسبت به شوهرت چند برابر بشه اگر میدونی بی ارزش شدی و باید یکاری بکنی 

بنظرم روی پیام من جواب بزن و شخصی پیامم بده تا درستش کنیم 

حدودا ۷-۱۱ روز زمان میبره