2777
2789
عنوان

بچه ها دعام کنید

58 بازدید | 8 پست

میشه دعا کنید این هفته اتفاق بیفته

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
الهی بحق امام علی علیه السلام🤲🏻🙏

فدات بشم

تنها کسی که اومد تو تاپیکم شما بودی

منم ارادت خاصی به امام علی دارم

انشالله حاجت دل شما رو هم بده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم تنها کسی که اومد تو تاپیکم شما بودی منم ارادت خاصی به امام علی دارم انشالله حاجت دل شما ...

فدات بشم عزیزم

انشالله حاجت روا بشی💋❤️

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا

یه هفته شدش امیدوارم اتفاق افتاده باشه واست و از ته ته ته دلت جوری خوشحال شی که اشق شوق از چشات بریزه و همه وجودت بخنده بحق آقا امام علی🤍🦋

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
یه هفته شدش امیدوارم اتفاق افتاده باشه واست و از ته ته ته دلت جوری خوشحال شی که اشق شوق از چشات بریز ...

سلام عزیزم

ممنونم از محبتت یارا جان

ولی اون اتفاق نیفتاد

حتما خیری توش هست

مرسی از دعای قشنگت 

زندگیت بدون غم باشه

سلام عزیزم ممنونم از محبتت یارا جان ولی اون اتفاق نیفتاد حتما خیری توش هست مرسی از دعای قشنگت&nb ...

مرسی شوکای قشنگم

ایشالا یه اتفاق بهتر بیوفته واست من دراین که هر چیزی یه خیریتی توشه شکی ندارم و مطمئنم یه خیریتی داشته که نشده و مطمئنم یه اتفاق کلی قشنگتر واست میوفته شک ندارم تو این مورد🤍🦋

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
مرسی شوکای قشنگم ایشالا یه اتفاق بهتر بیوفته واست من دراین که هر چیزی یه خیریتی توشه شکی ندارم و مط ...

مرسی عزیز دلم

برات از خدا روزهای روشنی آرزو دارم

مرسی عزیز دلم برات از خدا روزهای روشنی آرزو دارم

مرسی دورت بگردم❤️