بچه ها من وارد یه مجموعه شدم واسه کارآموزیه و زمانی که پذیرفته بشی میتونی وارد کار شی در واقع برگزیده میشی بعد مدیر اینجا به شدتتتت به شخصیت ، اداب اجتماعی ، قدرت ، اعتماد به نفس و جذبه و حتی پوشش اهمیت میده ، و جزئی ترین موارد .... من از زمانی که وارد اینجا شدم تموم سعیمو کردم که دست از پا خطا نکنم از شانس گندم یه بار تو یه کنفرانس بودیم من اتفاقی پیش یه پسر منگول نشستم انگار کنار من که نشسته بود جو گرفته بودش وسط اون کنفرانس به اون مهمی فقط تیکه و مزه میپروند بلند بلند ، کنارمم یه دختره بود من وسط این دختر و پسر بودم و باهم مزه میپروندن مدیر منم دو ردیف جلوترم نشسته بود بعد یهو حس کردم با انچنان غضب و خشمییییی بهم زل زده منم زل زدم بهش و این کارو ۳ بار تکرار کرد و هر بار چشاشو برنمیداش منم از ناچاری زل میزدم به مدت فک کنم هر کدوم ۱۰ ثانیه طول میکشید ، از اون روز اعصابم بهم ریخته و فکر میکنم رد صلاحیت بشم خیلی تلاش کردم واسه اینجا .. و جالبیش اینه که من حرف نمیزدم من مقصر نبودم ولی به من چشم غره رفت اخه گناه من چی بود ؟؟؟؟ چیکار کنم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه این دختر پسره اشنا بودن با من منم وسطشون ، با دختر کناریم یگپکم صحبت میکردم ولی نه به اندازه مزه پروندن پسره و بلند بلند حرف زدن ، اصلا نگاه های مدیرم از ذهنم پاک نمیشن ... از یه طرف خجالتمم میکشم که چرا منم زل زدم تو چشماش اونم انقد طولانی