2777
2789
عنوان

بیگناهِ مقصر ، اعصابم بهم ریخته

180 بازدید | 11 پست

بچه ها من وارد یه مجموعه شدم واسه کارآموزیه و زمانی که پذیرفته بشی میتونی وارد کار شی در واقع برگزیده میشی  بعد مدیر اینجا به شدتتتت به شخصیت ، اداب اجتماعی ، قدرت ، اعتماد به نفس و جذبه و حتی پوشش اهمیت میده ، و جزئی ترین موارد .... من از زمانی که وارد اینجا شدم تموم سعیمو کردم که دست از پا خطا نکنم  از شانس گندم یه بار تو یه کنفرانس بودیم من اتفاقی پیش یه پسر منگول نشستم انگار کنار من که نشسته بود جو گرفته بودش وسط اون کنفرانس به اون مهمی  فقط تیکه و مزه میپروند  بلند بلند ، کنارمم یه دختره بود من وسط این دختر و پسر بودم و باهم مزه میپروندن مدیر منم دو ردیف جلوترم نشسته بود بعد  یهو حس کردم با انچنان غضب و خشمییییی بهم زل زده منم زل زدم بهش و این کارو ۳ بار تکرار کرد و هر بار چشاشو برنمیداش منم از ناچاری زل میزدم به مدت فک کنم هر کدوم ۱۰ ثانیه طول میکشید ، از اون روز اعصابم بهم ریخته و فکر میکنم رد صلاحیت بشم خیلی تلاش کردم واسه اینجا ‌.. و جالبیش اینه که من حرف نمیزدم من مقصر نبودم ولی به من چشم غره رفت اخه گناه من چی بود ؟؟؟؟ چیکار کنم ؟

وقتی شما پشت سرمدیرباشید نگاه به پشت تنها بتو نیست بخودت گرفتی درصورتی که این اگه سخت گیری نکنه که ن ...

ن بخدا بین اونهمه جمع چند بار فقز به من زل زد خیلی هم صدید و طولانیییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه خودت درگیر فکرای ابلهانه نکن 

اخه این دختر پسره اشنا بودن با من منم وسطشون ، با دختر کناریم یگپکم صحبت میکردم ولی نه به اندازه مزه پروندن پسره و بلند بلند حرف زدن ، اصلا نگاه های مدیرم از ذهنم پاک نمیشن ... از یه طرف خجالتمم میکشم که چرا منم زل زدم تو چشماش اونم انقد طولانی 

سلام  منظور مدیر این بوده که محل دیگری را برگزینید  کاش محل دیگری رو بعد از اولین نگاه مد ...

یعنی منظورش این بوده من جای نشستنمو عوض کنم؟ خوب به من چه چرا به اون دونفر نگاه نکرد ؟؟؟ من که مقصر نبودم یه هفته ای میگذره و به شدت ناراحتم

اخه این دختر پسره اشنا بودن با من منم وسطشون ، با دختر کناریم یگپکم صحبت میکردم ولی نه به اندازه مزه ...

خب پس درست نگاه کرده الانم قرار نیست یه صحبت رد کننند نمره وخیلی چیزهای دیگه اگرم میخوای حرف خودت باشه نمیدونم

یعنی منظورش این بوده من جای نشستنمو عوض کنم؟ خوب به من چه چرا به اون دونفر نگاه نکرد ؟؟؟ من که مقصر ...

درسته شما مقصر نبودی، اما شاید نسبت به اونها درجه شما بالاتر بوده و می خواسته بین اونها نباشید 

الان هم مهم نیست 

از اون موقع که به شما چیزی نگفته 

پس نگران نباشید و افکار منفی رو از خودتون دور کنید 

موفق باشید