2777
2789
عنوان

خانواده سمی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 69 پست
تو فراموش کردی از کجا اومدی ... انسانیت ... خاک به سرم اگه حقوق داشتم و میتونستم به بابام کمک کنم ین ...

از دور قشنگه. خراب شدن لحظات شادی که براش زحمت کشیدی اصلا جالب و خواستنی نیست.ایشالا خدانصیبت کنه که انقدر دوست داری

تموم شد !؟ خیلی تأثیر گذار بود 🫤  اون خودش منظور منو فهمید عزیزم

میخوام تاثیر گذار نباشه . مثلا الان خیلی درکش کردی؟؟؟ چشم امید خانواده ب این دختر خانومه؟؟؟ خجالت نمیکشن کار کنن زحمت بکشن پول در بیارن کاری ک همین خانوم میکنه قرار نیست تا آخر عمر عابربانک اینا باشه  حق داره نده چون خانواده اش واسه رفاهش کاری نکردن  .اصلا هم بلد نیستم مثل امثال شما شعار بدم . لطفا کم کنید این شعار احسان ب والدین رو   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام تاثیر گذار نباشه . مثلا الان خیلی درکش کردی؟؟؟ چشم امید خانواده ب این دختر خانومه؟؟؟ خجالت نم ...

می‌خوای تو دیگه آتیش نیاری به معرکه !؟ 

می‌خوای داغ دلشو تازه نکنی !؟ 

می‌خوای یکم به اعصابت مسلط باشی !؟ 

🫤🫤🫤

میخوام تاثیر گذار نباشه . مثلا الان خیلی درکش کردی؟؟؟ چشم امید خانواده ب این دختر خانومه؟؟؟ خجالت نم ...

گفتم که توشرایطی هستم که خداروشکر میتونم مالی ساپورت کنم ولی ازینکه از لحاظ روحی داغونم میکنن ناراضی ام.احساس میکنم سایه این فقر دائمی هیچوقت از سرم کم نمیشه. یعنی برم یه جزیره درحال افتاب گرفتنم باشم یکی هست زنگ بزنه بهم یاداوری کنه که از یه خانواده فقیرم

می‌خوای تو دیگه آتیش نیاری به معرکه !؟  می‌خوای داغ دلشو تازه نکنی !؟  می‌خوای یکم به اع ...

مثلا تو خیلی مسلط بودی  اول کاری توهین و متلک ومزه پرونی کردی؟؟؟  والا کامنت اول من با کامنت اول شما زمین تا آسمون فرقه شما باعث شدی اینجوری حرف بزنم تا یکم بخودت بیای ببینی همه قرار نیست مثل شما فکر کنن  و خودشون رو عالم دهر بدونن 

گفتم که توشرایطی هستم که خداروشکر میتونم مالی ساپورت کنم ولی ازینکه از لحاظ روحی داغونم میکنن ناراضی ...

میفهمم چی میگی یه دوستی داشتم دقیقا شرایطش مثل شما بود  خیلی هم بدتر  

هیشکی نمیتونه اینجا کسیو قضاوت کنه ایشالله انقددددد خدا بهت بده ک هرچقد ب خونوادت کمک کنی ب چشت نیاد 

ولی هواشونو داشته باش هرچقد اذیت کنن بازم خانوادن و حق دارن گردنت 🙂❤

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
مثلا تو خیلی مسلط بودی  اول کاری توهین و متلک ومزه پرونی کردی؟؟؟  والا کامنت اول من با کام ...

😳😳😳 

وای تو واقعاً عصبی هستیا 

اصلاً به تو مریوط نبود ، من داشتم با اسی حرف میزدم . پریدی وسط 

ولم کن توروخدا نصف شبی ، حوصله تو رو دیگه ندارم 

نه اصلا تابحال نذاشتم شوهرم بفهمه. ولی حال روحیم داغونه بابت داشتن این خانواده

کمک هاتو کم کم قطع کن 

مثلاً یه بار بده ، دو بار نده . بگو فعلاً ندارم ، چک دارم ، دارم قسط میدم ، شوهرم لازم داره . یا از این بهونه ها ... بعد کم کم کلاً قطعش کن . 

شما دیگه خواهر و برادر نداری !؟ 

کمک هاتو کم کم قطع کن  مثلاً یه بار بده ، دو بار نده . بگو فعلاً ندارم ، چک دارم ، دارم قسط می ...

دارم.بچه آخرم و از من انتظار دارن. انقدر همیشه دادم و توسختیها کنارشون بودم عادت کردن بمن.داداشم اگر یک هزاری به خانوادم بده زنش چشماشو از کاسه درمیاره