2777
2789
عنوان

خانواده سمی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 69 پست
😳😳😳  وای تو واقعاً عصبی هستیا  اصلاً به تو مریوط نبود ، من داشتم با اسی حرف میزدم . پ ...

والا انگار عادت داری هی وصله بچسبونی ب این و اون  باشه من عصبی .  اگه میخوای کسی نظراتت رو نخونه و کسی ری اکت نشون نده یه چادر برزنتی رو کامنتات بکش خیالت راحت شه انگار نمیدونی اینجا یه سایت و فضای عمومی هست و طبیعیه که تبادل نظر بشه . حوصله نداشته باش چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم.بچه آخرم و از من انتظار دارن. انقدر همیشه دادم و توسختیها کنارشون بودم عادت کردن بمن.داداشم اگر ...

لطفت شده وظیفه 

به نظر من خودت هرازگاهی به خانواده ات کمک کن ، ولی وقتی که دیگه کلاً درخواست هاشونو قطع کردن . اگر خودشون چیزی خواستن ، بگو ندارم . 

چقدر فقر فقر کردی الان انقدر مشکلات اقتصادی زیاد شده نود درصد جامعه به نوعی درگیرشن وقتی به مشکلی می ...

والا پولدار نیستم.سرکار میرم و جون میکَنم.اما وقتی میخوام یه نفسی بکشم اینا بهم یاداوری میکنن که تو یه خانواده فقیر داری

لطفت شده وظیفه  به نظر من خودت هرازگاهی به خانواده ات کمک کن ، ولی وقتی که دیگه کلاً درخواست ه ...

دلم نمیاد که بگم ندارم. بغیر ازمن کسیو ندارن.من بگم ندارم میشینن غصه میخورن.مادرم فشار خونی بابام عصبی

دلم نمیاد که بگم ندارم. بغیر ازمن کسیو ندارن.من بگم ندارم میشینن غصه میخورن.مادرم فشار خونی بابام عص ...

خب بالاخره می‌خوای چیکار کنی !؟ 

منم هیمنو میگم دیگه ... میگم آدم هرچقدر هم که کلافه شده باشه ، بازم دلش نمیاد خانواده اش رو پس بزنه . پس باید با این شرایط کنار بیای دیگه 

خب بالاخره می‌خوای چیکار کنی !؟  منم هیمنو میگم دیگه ... میگم آدم هرچقدر هم که کلافه شده باشه ...

والا دیگه روحیه برام نمونده، منم خودم مادرم ،باید برای دخترم اعصاب و حوصله داشته باشم ولی اینا حالمو بدمیکنن

می‌فهمم عزیزم شرایط سختیه. ولی به این فک کن که خیلیا دوسدارم شرایط زندگی تو رو داشته باشن. من متاسفانه وقتی مجرد بود مادرمون از دست دادم .نابود شدم .خانواده من فقیر نیستن منم شاغلم ولی چون مادر نداشتم بچه امو وقتی سرکار میرفتم کسی نبود ازش نگهداری کنه و خیلی عذاب کشیدم خیلی الانم استعفا دادم. کاش مادرم زنده بود دو سوم حقوقم رو میدادم و از دخترم مراقبت میکرد

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
والا دیگه روحیه برام نمونده، منم خودم مادرم ،باید برای دخترم اعصاب و حوصله داشته باشم ولی اینا حالمو ...

به نظرم تو بیشتر ناراحت شرایطشون هستی 

ایشالا خدا راهی پیش پاتون بزاره 

مگه پدرت سرکار نمیرن؟ 

این خیییلی بده که زنگ میزنن مستقیم بهت میگن پول بریز

یا اینکه اکه میبینی همش اینطوریه خودت یه مبلغی براشون در نظر بگیر یه مواقعی براشون بریز

تا زنگ نزنن حال خوبتو خراب کنن

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...