2777
2789

مطمئنم بی دلیل این تاپیک رو ندیدی:😍💖

اگه دلت شکسته،اگه مریض داری،اگه سالهاست منتظر یه خبری که زندگیت رو عوض کنه،من به قربون دل شکسته تو،بیایید همگی جمع بشیم و اون چهل نفری باشیم که در حق هم دعا میکنه🌿🤲🏼🥺

امشب شب حاجت رواییه…

اسمتو بنویس و حاجتتو بگو.هرکسی دعا کرد در حق خواهرش لایک کنه.❤️✨

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

التماس دعا عزیزان برای ازدواج موفق و خوشبختی و حاجت روایی❤️

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمم روژان،ویزا بهم بدن و جوابشون مثبت باشه به خالم😭❤️🤲🏼خدایا خسته شدم بس به هر دری زدم و نشد

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

پیداشدن سریع شغل خوب با ابرو  ودرامد بالا برا همسرم 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

ملکه پاییز‌....بش برسم بعد سالها انتظار خدا بهم بدش...نزاره مال کسی دیگ بشه...یا امام زمان من بهتون پناع آوردم کمکم کنن

حاجت روایی با این👇👇👇🌹🌹🌹🌹

فردا ک سه شنبس دوتا یاسین میخونی از طرف شهید صالحی خانساری تقدیم ب امام زمان میکنی یکیش رو میزاری هفته بعد سه شنبه ک حاجتتو گرفتی انشلا میخونیش

انشلا ک بگیرین منم دعا کنین حاجتمو بگیرم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ی ختم دیگ🌿👇👇👇👇👇🌹🌹🌹

از امروز میتونین شرو کنین یا هروقت خاستین

یه دور تسبیح صلوات بفرس هدیه ب حضرت زینب تا ۲۱ روز هرروز یه دور بفرس...بعد انشلا۲۱روز دیگ ک حاجتتو گرفتی ۲۱ تسبیح بگیر پخش کن.... تازه ۲۱ روز دیگ ولادت خانم هستش

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم