2777
2789

من عقدم مادر شوهر ندارم ولی شوهرم هر وقت خونه خواهراش کاری داشته باشن منو میبره کمک. مثلا ۱۰ روز محرم مجلس دارن انتظار داره همش اونجا باشم. یا خونه باباش و ساخت ما طبقه بالا میخوایم بشینیم. خواهر رفت تمیز کنه خونه باباشو اومد دنبالم گفتم خونه خودمونو میخوایم تمیز کنیم دیگه گفت نه بالا کار نداره میخوایم خونه بابا رو تمیز کنیم انقدر حرص خوردممممم. واسه اولین بار باهاش دعوا کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه خواهر همسر هیچی 

خونه مادرشوهرم اگه مهمونی باشه سالاد درست میکنم وگرنه هیچی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

کارگر بی مزد و مواجب گیر آوردن؟کمک کن نه در این حد نهایت یه سفره بندازی و جمع کنی تمیزکاری مگه کار شماست؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عروس جز شما دارن؟؟؟

دارن ولی خودشو کنار کشیده

آخه بدبختی اینه خواهرشوهرا انتظار دارن در صورتی که یکیشون عروس خالشونه و خونه مادر شوهر و خواهر شوهر مثل خانما میشینه😶‍🌫️

منو خواهر شوهرم و جاری هام این حرفهارو باهم نداریم تو خونه ی همدیگه خیلی کمک میکنیم تو اسباب کشی ها مهمونی ها کلا کارهای همدیگه رو میکنیم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

نه اصلا زیر بار نرو خونه فامیل شوهرتو تمیز کنی، از همین الان توقع پیدا میکنن و بعدا نمیتونی نکنی و خودت اذیت میشی

احترام و شان خودتو حفظ کن

اگرم تو عمل انجام شده قرار گرفتی یجوری از زیرش در برو، مثلا میتونی فقط یجا وایسی و یه دستمال دستت باشه کاری نکنی، وانمود کنی ولی بفهمن کاری نمیکنی و بدت میاد

نهایتا یه چای بریزی ولی پذیرایی هم شوهرتو صداکنی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
کارگر بی مزد و مواجب گیر آوردن؟کمک کن نه در این حد نهایت یه سفره بندازی و جمع کنی تمیزکاری مگه کار ش ...

چی بگم والا 

بد تر از همه خواهر شوهرم انتظار داره ولی خودش با مادرشوهرش اینطوری نیست

من روم نمیشه میگم زشته

میدونم ولی روشش رو بلد نیستم

گلم تمیزی که کار تونیست...من نمیگم کمک نکن چرا خوش رو باش کارای کوچیک رو انجام بده ولی از الان بری نظافت هر شیش ماه یبار همین بساطه ها.جنگ اول به از صلح اخر

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت...
گلم تمیزی که کار تونیست...من نمیگم کمک نکن چرا خوش رو باش کارای کوچیک رو انجام بده ولی از الان بری ن ...

اره بخاطر همین باهاش دعوا کردم

واسه اولین بار بهش گفتم دیگه حق نداری منو جایی ببری 

چی بگم والا  بد تر از همه خواهر شوهرم انتظار داره ولی خودش با مادرشوهرش اینطوری نیست من روم ن ...

نمیخواد مستقیم بگی کمکت در حد دستمال برداشتن و گردگیری باشه آروم آروم انجام بده از زیر کار در رو لفت بده کم کم میفهمه خودشون باید بفکر باشن 

دور از جون از دست و پا افتادی ،کمر دردگرفتی اونا به دردت میخورن؟

خودم این راهو رفتم آخر هم آدم بده من شدم شما از الان نکن این کارا رو

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اره بخاطر همین باهاش دعوا کردم واسه اولین بار بهش گفتم دیگه حق نداری منو جایی ببری 

خانمی حرفتو دو تا کنی و کوتاه بیای تا اخر ازت انتظار دارن

کمک کن ولی بجاش مهمونی میری چون مادرشوهر نداری سفره بندازی ظرف بشوری اشکال نداره ولی اخه تمیزی شما تازه عروسی چرا بقیه عروسا نمیان

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت...