2777
2789
عنوان

کرم دورچشم قیمت مناسب

426 بازدید | 9 پست

برای چروک دورچشم معرفی میکنید لطفاً 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

از درماتیپیک راضی بودم 

ضد پف 

ضد سیاهی و چروک  

و ویتامین سی داره

بسته به نیازتون انتخاب کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
از درماتیپیک راضی بودم  ضد پف  ضد سیاهی و چروک   و ویتامین سی داره بسته به نیازت ...

واسه سیاهی و چروک البته واسه پیشگیری از چروک یه جورایی 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه سیاهی و چروک البته واسه پیشگیری از چروک یه جورایی 

بله دورچشم ها خاصیت درمانی ندارن همه یه جورایی برای جلوگیری از بدتر شدن هستند 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من دور چشام خیلی گوده و خیلی تیره اس بنظرتون خوبه براش؟  قیمتش چنده؟

کرم دور چشم اصلاح کننده با درمان کننده نیست عزیزم فقط جلوی بدتر شدن رو میگیره 

و‌ضمنا باید همیشه استفاده بشه 

برای گودی و‌سیاهی شدید میتونید روش های تهاجمی مثل فیلر زیر چشم تا تزریق چربی انجام بدید 

من چهار ساله هر شب استفاده میکنم آخرین بار ۳۰۰ خریدم و به نظر خودم نسبت به سنم دور چشمم جوون‌تره 

جهت #بطلان #سحر(باطل السحر)

يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اذْكُرُواْ نِعْمَتَ اللّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ هَمَّ قَوْمٌ أَن يَبْسُطُواْ إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنكُمْ وَاتَّقُواْ اللّهَ وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ ﴿۱۱ مائده)
وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْكُرُواْ نِعْمَتَ اللّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنتُمْ أَعْدَاء فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَكُنتُمْ عَلَىَ شَفَا حُفْرَةٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَكُم مِّنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ اللّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ ﴿ ۱۰۳آل عمران﴾

اینو پرینت بگیر بنداز گردنت
📕خواص آیات قرآن کریم ص50

باطل_السحر_قوی

🌸✨آیه ۳۳ و ۳۵ سوره الرحمن که با " یا معشرالجن " شروع میشود بسیار قوی ست.✨

بدین ترتیب که : یک ظرف پر از  آب مقابل خود میگذارید سپس به نیت باطل السحر کلی ( اعم از بخت بند، رزق بند،  بیماریها، وچشم و نظر ) ۷۰ مرتبه فقط آیات ۳۳ و ۳۵ را میخوانید. ( آیه ۳۴ را نخوانید ) . آیه ۳۳ را خوانده سپس آیه ۳۵ را بخوانید. این میشود یک مرتبه. حالا به ظرف آب فوت کنید.✨

✨این کار را در مجموع ۷۰ مرتبه تکرار کنید و درنهایت همه از این آب بنوشید و در ۴ گوشه‌  اتاقها و منزل و مکان کار بپاشید✨

منبع مجمع الدعوات کبیر ص ۷۶۴

رفع هرگونه انرژی منفی
اعم از چشم زخم.. باطل السحر... جادو.. نفرین... ومشاهده مطلب در خواب

🌹4 قل یکمرتبه
🌹8 مرتبه سوره انفطار و
🌹8مرتبه سوره زلزال
🌹به مدت 7 شب قبل از خواب

عزیزانی که احتمال سحر در مورد خودشون یا خانواده شون دارند این دستور را انجام بدهید

و نماز حضرت زهرا رو تا زمانی ک احساس کردی سنگینی دفع شده بخون و حتی یک روز هم ولش نکن ک عواقب بدی داره باید بتونی سنگینیو از بین ببری
هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

آثار و برکات #معوذتین

تعویذ کردن و خود را در پناه خدا قرار دادن

🌟رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند: 🌟

چرا مردم خود را با این دو سوره تعویذ نمی نمایند برای تعویذ بهتر از این سوره ها یافت نمی شود.

🌱 با سوره های #فلق و #ناس می توان بهترین امنیت را برای خود و خانواده خود به وجود آورد و شر حسودان و بدخواهان را خنثی نمود.

🌱در روایتی آمده است: هر کس سوره#فلق را قرائت نماید برای او مایه شفا و امنیت از سحر و موجب رحمتی برای ثابت ماندن بر عافیت است و هر کس سوره #ناس را بخواند باعث امنیت او از مکرها و حیله های شیطان و سبب رحمتی برای ثبات بر الهام است.

💥امنیت در خواب نیز از آثاری که در پناه قرائت معوذتین می توان به آن رسید.

🌟امام باقر علیه السلام می فرمایند: 🌟

هر کس در خواب چیزی موجب ناراحتی او می شود وقتی به رختخوابش می رود سوره های #فلق و #ناس و #آیة الکرسی را قرائت نماید

#درمان_بیماری_و_دفع_سحر

💥در روایت آمده است: رسول خدا هر گاه یکی  از اعضای بدنش درد می گرفت سوره های توحید و فلق و ناس را بر کف دست راستش می خواند آنگاه بر موضع درد ست می کشید.

🌟از امام باقر علیه السلام نیز نقل شده :🌟

همانا رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم درد شدیدی داشت و بسیار ناراحت بود جبرئیل و میکائیل به نزد او آمدند. جبرییل نزدیک سر او نشست و میکائیل نزد پای او. جبرئیل او را با سوره فلق و میکائیل او را با سوره ناس تعویذ کرد.

🌱هر کس سوره های «فلق» و «ناس» را هر شب قرائت نماید از شر جن و و وسوسه های شیطانی در امان خواهد بود و هر که آن را نوشته و بر کودکی بیاویزد از شر جن و آزار دهنده ها مصون است.

بمیرد به مرگ شهادت مرده است

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

اگر آیه شریفه ۱۴۴ سوره آل عمران را هفت بار بر آب بخواند و سپس به کسی که گرفتار جن زدگی شده است بخورانند دیگر جن نمی بیند و او را اذیت نمی کنند.ان شاءلله

وَمَا مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَنْ يَنْقَلِبْ عَلَى عَقِبَيْهِ فَلَنْ يَضُرَّ اللَّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي اللَّهُ الشَّاكِرِينَ (۱۴۴)

منبع : رهنمای گرفتاران

پراکنده کردن جنها(جن.پری.اجنه.شیطان)

💯✍🏻اگر در جایی احساس کردید #اجنه حضور دارند و یا اذیت می کنند گفته شده که دعای زیر را بخوانید تا سریع #پراکنده شوند.

✨بسم الله الرحمن الرحیم؛ ِانصَرفُوا اِلی مَکانِکُم بارَکَ الله مِنکُم وَ عَلَیکُم یا اَرواحَ العُلوِیَّةِ وَ السُّفلیَّة اَنصَرفُوا اِلیِ مَوطِنِکُم  وَ جَعَلنا مِنِ بَینِ ایدیهمِ سَدّا وَ مِن خَلفِهِم سَدّاٌ  فَاَغشَیَنَاهُم فَهُم لا یُبصرونَ بارَک الله مِنکُم وَ عَلَیکُم✨

💠اگر 3 بار خوانده شود اجنه دعوت شده به جایی که آمده بودند خواهند رفت.