2777
2789
بچه ها یکی از دوستای شوهرم که رایت ل داشت زنگ زد گفت همه خطای ایر انسل و همرا ه اول قطعه.گفت نگران نباش چندتا شماره بهم داد گفت همکارای شوهرتن.من زنگ زدم دیدم همه قطعه. یه کم اروم شدم.خدا کنه راست گفته باشه.کاش حداقل شوهرم خودش زنگ بزنه صداشو بشنوم‌. ببخشید تو تاپیک خارج از موضوع حرف زدم.واقعا دیگه بی طاقت شده بودم.انشالله تا بعداز ظهر زنگ بزنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یکی از دوستای شوهرم که رایت ل داشت زنگ زد گفت همه خطای ایر انسل و همرا ه اول قطعه.گفت نگران نباش چندتا شماره بهم داد گفت همکارای شوهرتن.من زنگ زدم دیدم همه قطعه. یه کم اروم شدم.خدا کنه راست گفته باشه.کاش حداقل شوهرم خودش زنگ بزنه صداشو بشنوم‌. ببخشید تو تاپیک خارج از موضوع حرف زدم.واقعا دیگه بی طاقت شده بودم.انشالله تا بعداز ظهر زنگ بزنه.
نخود سبز میدونم که داغداری اما ما هم شریک غم اتون هستیم بدون همه ی ما سوختیم از اونروز تاحالل ی بغضی تو گلومه داغون شدم داغون
سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
به رسم یاد بسم الله الرحمن الرحیم ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رب العالَمِینَ ﴿۲﴾ الرَّحمنِ الرَّحیمِ ﴿۳﴾ مَالِکِ یَوْمِ الدِینِ ﴿۴﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِراطَ المُستَقِیمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿۷﴾ اللهم صل علی محمد و آل محمد روح همه شهدا و عزیزان پلاسکو قرین آرامش ابدی تقدیم به شهید آتش نشان محسن قدیانی دعا کن آقا محسن برای دل بی تاب مادرت هنوز صداش توی گوش مون هست دعا کن براش یا حق
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
بسم الله الرحمن الرحیم ﴿۱﴾ الْحَمْدُ للّهِ رب العالَمِینَ ﴿۲﴾ الرَّحمنِ الرَّحیمِ ﴿۳﴾ مَالِکِ یَوْمِ الدِینِ ﴿۴﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِراطَ المُستَقِیمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿۷﴾
رفتم صفحات اول تاپیکو خوندم دوباره یادشون افتادم.امسال لعنتی کاش زودتر تموم شه. پریشب همکار و دوست عزیز شوهرم و همسر و دختر سه ماهش میومدن شهر خودشون تو راه قم تصادف کردن و دختر سه ماهش در جا فوت شد.خانمشم حالش بده.پناه بر خدا حداقل خانمش زنده بمونه بچه اشونو که ازشون گرفت خدا.خیلی سخته خیلی خدا بهشون صبر بده.و خدا به همه ما رحم کنه. حس میکنم خدا خیلی نامهربان شده.
به رسم یاد

بسم الله الرحمن الرحیم ﴿۱﴾

الْحَمْدُ للّهِ رب العالَمِینَ ﴿۲﴾

الرَّحمنِ الرَّحیمِ ﴿۳﴾

مَالِکِ یَوْمِ الدِینِ ﴿۴﴾

إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿۵﴾

اهدِنَا الصِراطَ المُستَقِیمَ ﴿۶﴾

صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿۷﴾

اللهم صل علی محمد و آل محمد

روح همه شهدا و عزیزان پلاسکو قرین آرامش ابدی

تقدیم به شهید آتش نشان امیر حسین داداشی
یا حق
مریم جان تسلیت میگم عزیزم یک مدت از سایت فاصله بگیر بهتر هست من تازه بهتر شدم از غصه هایی که خوردم مریض شدم و بعد از دو هفته تازه دو روز هست که تونستم دوباره همون دختر سابق بشم همیشه یک درد هست از مظلومیت این عزیزان