2777
2789

عکس بزار

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجرشو ندارم 

شاید طول میکشه تا اوکی بشه 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

من در ب در دنبال اینم لپ در بیارم 

تو میری لاغر میکنی واقعا ک:( 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

عزیزم فوق تخصص زیبایی میگف نتیجه بوکال فت چهارماه بعد مشخص میشه الان که پر ورمی تازه روز چهارمته چقدعجولی😕

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
من در ب در دنبال اینم لپ در بیارم  تو میری لاغر میکنی واقعا ک:(

جدیدا بازیگرای هالیوود این کارو میکنن توی دنیا ترند شده 

هر روز یه چیز میگن 

یه بار صورت لاغر و زاویه دار مده یه بار تپل و ...

این وسط هم جیب دکترای زیبایی پر میشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜