2777
2789
عنوان

پسر مذهبی دانشگاه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9722 بازدید | 161 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخواد خودش میاد سمتت

تو سنگین و با وقار رفتار کن مطمئن باش میبنتت

اگه شبیه ش باشی اعتقاداتتون شبیه هم باشه اون جوری که میخاد باشی خب میاد سمتت

ولی اگه مذهبی نیستی اگه بهش هم برسی شاید تازه متوجه تفاوت ها و اختلافاتتون بشی به مشکل میخورین

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
هیچ وقت مستقیم بهشون نگو چون معمولا نتیجه عکس داره

ینی ی طرفو واسطه کنم؟

اخه اونی ک بهم آمارشو داد گف قبلا اینطور موردایی پیش اومده گفته طرف مثل خواهرمه و قصد ازدواج ندارم

ینی ی طرفو واسطه کنم؟ اخه اونی ک بهم آمارشو داد گف قبلا اینطور موردایی پیش اومده گفته طرف مثل خواهر ...

نه منظورم اینه یه کار کنی خودش ازت خوشش بیاد و پیشنهاد بده

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب بعدا اگه قسمت هم بشیم دیگه مهم نیست اون موقع متعهده

اعصاب خودت خورد نمیشه؟ بهش بی اعتماد نمیشی ؟ بیاد با ذوق برا تعریف کنه چی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12439593/%d8%b4%d9%85%d8%a7-%d8%af%d8%b9%d9%88%d8%aa%db%8c%d9%86-%d8%a8%d9%87-%db%8c%d9%87-%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%be%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d9%86%d8%b1%da%98%db%8c-%d9%85%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%88-%d9%85%d9%87%d8%b1%d8%a8%d9%88%d9%86%db%8c-%d8%b5%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%93%d9%86%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86?postId=317636381
یعنی چادری بشم؟ پسرای دانشگا برام دست میگیرن😂💔🥲

😂😂نمیدونم 

اگ میشه پسره رو بگو چجوریه قد بلنده ؟قیافش چجوریه

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
بخدا ک منم قبل از این بدم میومد ولی الان انگار عقلمو از دست دادم،دارم پا روی عقاید قبلنم میزارم

اگه خودت مذهبی نیسی که شدیدا داری اشتباه میکنی 

مطمعن باش اون کیس مورد نظرشو از دانشگاه انتخاب نمیکنه 

قدبلند چشم و ابرو مشکی 

خودت چطوری هستی 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻