2777
2789
عنوان

پسر مذهبی دانشگاه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9717 بازدید | 161 پست

آدما جذب یکی میشن که علایقش شبیه علایق خودشونه

سعی کن توعم آدم متشخص و مث خودش بشی شاید جذبت شد 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیافش رو توصیف کن :(( 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

عزیزم دوستانه میگم 

نکن 

خودتو سبک نکن 

اون حواسش به تک تک خانومای اطرافش هست. اگر خوشش بیاد خودش پیشنهاد میده. اگرم خوشش نیاد شما بری بگی فایده نداره که. 

جواب رد میشنوی بعدا رفت و اومد برات سخت میشه

خانومانه بشین سرجات 

دوست خوبم، نمی دونم در چه شرایطی هستید ولی باید آقا پسر هم شما رو دوست داشته باشند که به سرانجامی برسید. البته حتی اگه عاشق شما هم باشند باید بزارید خودشون پیش قدم بشند ، در ضمن چالشهای زیادی هم باید پشت سر بگذارید. و حتی ممکن خانواده پسر شما رو قبول نکنند. 

دقیقا وسط چنین ماجرایی هستم.

و برای موردی هم که گفتن شما بهم نمیاید از لحاظ طاهر اخلاق، خیلی توجه نکنید. چون آقا پسر اگه عاقل باشند، شما رو به مرور مثل خودشون می کنند، نکه کامل مثل ایشون بشید نه، اما تا حدودی بهتر میشید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
از اونجایی ک تا حالا تو موقعیتت نبودم ناموسا نمیدونم  ولی ی کاری نکن ک بعدا پشیمون بشی و مدااا ...

خیلی موقعیت سختیه

دوس دارم هرکاری کنم ک مال هم بشیم

ولی هرحرکتم میتونه تو دانشکده بعدا ب ضررم تموم بشه