2777
2789
عنوان

سلام یه سوال خانوما

64 بازدید | 14 پست

اقدام ب بارداریم دکتر هر دارویی میده کیست میارم.الان دوماهه کیست دارم ماه قبل گفت چیز خاصی نیس فقط دوفاستون داد.پریود شدم دیروز تا پاکی رفتم بعد یهو باز شروع شد امروز باز لکه بینی زیاد ارم.پاک نمیشم .بنظرتون میشه جوری ال دی رو خورد ک هم کیست بین بره هم بشه باردارشد.دارم روانی میشم چرا باردارنمیشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش یه دکتر خوب میرم ولی نمیدونم چرا برام ایجور میشه😓هشت ماهه.دکترا میترسونن منو.

۸ ماه ک چیزی نیس عزیزم ایشالا باردار میشی 

منی ک ۲ ساله اقدامم که دیگه باید خودمو بکشم😂😂

دکترم برو دارو هاتو مصرف کن خودتو درمان کن دیگه بقیشو بپرس ب خوده خدا 

۸ ماه ک چیزی نیس عزیزم ایشالا باردار میشی  منی ک ۲ ساله اقدامم که دیگه باید خودمو بکشم😂😂 دک ...

خیلی تلاش میکنم توجه نکنم ولی نمیتونم کارم شده گریه کردن و نا امید شدن.

خوش بحالت ک بیخیالی ان ساالله خدا بهت یدوقلو بده

بیخیال نیستم هرماه ک موعدم میرسه کارم گریه و ناراحتیه تا اخره پریودیم افسرده میشم ولی دوس ندارم برم دکتر

از دیروزم ک شوهرم رفته یه شهر دیگه واسه کار هر ۲ هفته میاد دیگ فک کنم تیمارستانی بشم😂🚶‍♀️

بیخیال نیستم هرماه ک موعدم میرسه کارم گریه و ناراحتیه تا اخره پریودیم افسرده میشم ولی دوس ندارم برم ...

خدانکنه گلم .سخته دوری ولی خدا برات درست کنه.عصه نخور.من تو غریبی ازدواج کردم ی جورایی درکت میکنم