2777
2789
عنوان

کیا جنینشون مشکل داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 32 پست
عزیزم من سقط مکرر بودم رفتم ابن سینا و بودن کسایی که مشکل شما رو داشتن چند تا آزمایش کروموزومی و ژنت ...

دکترخودمم ابن سینارو بهم معرفی کرد ولی میگن رویان بهتره نظرشماچیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ابش کم بود ینی چی؟؟؟؟؟ چطور فهمیدن مثانه یا چشمش تشکیل نشده  مگ تو سونو مشخصه؟؟؟؟؟

مایع دور جنین که بهش آمینیوتیک میگن جنین اون رو میخوره وبعد ادرار میکنه واینکار ازهفته ۱۵ یا۱۶شروع میشه که بچه های من نمیتونستن ادرار کنن وچشمشم بعداز به دنیا اومدن فهمیدن تشکیل نشده حتی تا دوساعتم زنده بود بچم بعدش از دنیا رفت😭

دکترخودمم ابن سینارو بهم معرفی کرد ولی میگن رویان بهتره نظرشماچیه

قطعا ابن سینا بهتره البته من سال ۹۸ کلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم علمشون به روزتره و بهترین دکترا اونجان 

الان در چه سطحیه رو تحقیق کن بعد برو

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
این سقط ها خیلی ضعیف و افسرده میکنه فقط به خودت برس عزیزم 

حتی دیگه حوصله خودمم ندارم از طرفی با خانواده همسرم یجا زندگی میکنمو این خودش از هر دردی بدتره که هرکی میاد یچی میگه میره

شما باید وقتی اولی مشکل داشت میرفتی آزمایش‌های مکمل میدادی الان هم دیر نشده حتما قبل اقدام آزمایش بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حتی دیگه حوصله خودمم ندارم از طرفی با خانواده همسرم یجا زندگی میکنمو این خودش از هر دردی بدتره که هر ...

عزیزم ثانیه ب ثانیه زندگی تو درک میکنم .من خودم آزمایش دوم غربالم مشکل داشت سندرم ۱ به ۵۹ بود . تا جواب سل فری بیا چ ب من گذشت بعد از ۱۳ سال ناباروری حامله بودم . نگم از زندگیم عزیزم .ولی فقط تقویت کن . ورزش کتاب بخون فیلم شاد ببین . تو اینده میخوای . من سر این چند سال ناباروری الان روزی سه تا قرص اعصاب میخورم ادم قبل هم ک دیگه نشدم . الان بچه هست خدا رو شکر هزار بار ولی دیگه توان و سلامت جسم و روان نیست

عزیزم ثانیه ب ثانیه زندگی تو درک میکنم .من خودم آزمایش دوم غربالم مشکل داشت سندرم ۱ به ۵۹ بود . تا ج ...

درسته خیلی بده من هفت ساله ازدواج کردم سنیم ندارم۲۰سالمه ولی خب از دست دادن بچه های نازنیم واقعا خوردم کردانقدکه شبیه زنای ۳۵ساله شدم واقعا دردناکه

درسته خیلی بده من هفت ساله ازدواج کردم سنیم ندارم۲۰سالمه ولی خب از دست دادن بچه های نازنیم واقعا خور ...

عزیزم انشالله خدا ی پسر زیبا و سالم به زودی بهت بده 

دنیا شیرین بشه فقط اون روز مثل من نباش . سالم باش

شما باید وقتی اولی مشکل داشت میرفتی آزمایش‌های مکمل میدادی الان هم دیر نشده حتما قبل اقدام آزمایش بد ...

درسته ولی مادرشوهرم به شدت گیر داده بود دعاستو فلان با این مزخرفات سه تابچم از دستم رفت سری دومم پزشکم گفت برم تهران اما اونم نزاشت

وای میدونم چقدر شرایط سختیه .  همسرت چطوریه  همکاری میکنه.  البته مرد ها زوحیاتشون ...

راستش اوایل راضی نمیشد بریم بریم دنبال کارای پزشکیش اما باهزار بدبختیو گریه زاری راضیش کردم

درسته ولی مادرشوهرم به شدت گیر داده بود دعاستو فلان با این مزخرفات سه تابچم از دستم رفت سری دومم پزش ...

عزیزم حتما پیگیری کن به حرف کسی گوش نده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️