2777
2789

اگه مشکل داری اگه سختی ها سختی ها خیلی بهت فشار آورده اگه بی پولی خیلی بهت فشار آورده 

بیا واست یه هدیه آوردم 

این از طرف امام زمان 

https://uupload.ir/view/1_7478246747_l0oa.mp4/

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جالبه هر چند وقت یبار این کلیپه واسم نمایان میشه!!  (تو فکر شروع دوباره کسب و کارمم ک یسال پی ...

باهاش شریک شو مطمئنا جوابتو میده 

این یه دعوت از طرف آقاست

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
یعنی امام زمان منم دعوت کرده  میگن که کمک کنیم کنیم به فقرا به نیت امام؟

آره صد در صد وقتی که این کلیپ رو دیدی یعنی آقا دعوتت کرده وگرنه مطمئن باش نمیدیدی 

میتونی با پولی که واسه آقا کنار میزاری تبلیغ آقا رو کنییا اینکه  میتونی کمک کنی به فقرا و... مهم اینکه که حتما بگی این از طرف آقاست 

خدا خیرت بده خیلی برام دیدن وشنیدنش لازم بود

آقا تو رو دعوت کرده 

منم العان تاپیک کار زدم ولی دو دل بودم که بگیره یا نه العاناین کلیپ رو دیدم 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
منم العان تاپیک کار زدم ولی دو دل بودم که بگیره یا نه العاناین کلیپ رو دیدم 

وقتی این کلیپ رو دیدی یعنی آقا دعوتت کرده برو سمتش خودش کمکت میکنه

یعنی همه دغدغه هام از بین میره برام دعا کنید

ان شاا... که حاجت روا بشید