2777
2789
عنوان

همسرم هیج ذوقی برای بچه نداره

1235 بازدید | 77 پست

سلام خانوما 

ما ۸ سال ازدواج کردیم و بجه اولمونه هر دو شاغلیم تا مدتها من دانشجو بودم تازه چن سالی شاغل شدم با اصرار من بجه دارشدیم و ده روز دیگه زایمانمه 

اما همسرم هیچ ذوقی نداره چه بسا استرس داره امروز برگشت گف من امادکی بچه نداشتم ما امادگی شو نداشتیم تو اصرار کردی 

واقعن نمیتونم درکش کنم اگر امادگیشو نداش قبول نمیکرد 

منم گفتم همه با امادگی صد در صد بچه نمیارن که ۵ سال دیگه سن هردومون بالا میرف و فاصله سنی با بچه زیاد میشد 

اما حس استرس و پشیمونی داره چیکار کتم ؟ البته خودمم نگرانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زایمانت نزدیکه فکر و خیال نکن آنکه دندان دهد نان دهد خدا فکر کوچولوتونو میکنه

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

استرس داره 

بعد مردها مثل زنها نیستند که 

یکم زمان میبره تا ارتباط برقرار کنند 

به قول یکی از اساتید ما که میگفت مردها تازه توی 2 سالگی فرزندشون میفهمند که بابا شدن  

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

😐😐😐چقدر سوسول 

بگو دیگه میزاشتی وقتی رفت مدرسه میگفتی امادگی ندارم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اون آدم پدرتو درمیاره..... اینقد اذیت میکنه بچه خیلی داستان داره..... سر هر چیزی میگه من که گفتم نمیخواسےم. از الان محکم جلوش واستا

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مردا تا بچه رو بغل نکنند ...پدر بودن رو لمس نمیکنند ....بذار دنیا بیاد بعد ببین اونو از خودش بیشتر دوس دارخ

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
استرس داره  بعد مردها مثل زنها نیستند که  یکم زمان میبره تا ارتباط برقرار کنند  به ...

راست میگفت من تجربه کردم

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood