2777
2789

چقد وقتی اینحا میبینم جواب تست بارداری مثبت گذاشتن خوشحال میشم و وقتی میبینم یکی نوشته کاش جواب بارداریم منفی باشه حسرت میخورم که کاش خدا اون بچه رو به من میداد...خدایا من بچه میخوام.ازتون میخوام از ته دلتون برام دعا کنین این ماه که نشد پریود شدم حداقل ماه دیگه بشه...😔😔

از امروز شرو کن یه تسبیح ینی ۱۰۰صلوات بفرس برای حضرت زینب...تا ۲۱ روز بفرس....بعدش ۲۱روز دیگ ک ولادتشون هست انشلا حاجتتو ک گرفتی ۲۱ تسبیح بگیر پخش کن...انشلا ک میشی 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

از امروز شرو کن یه تسبیح ینی ۱۰۰صلوات بفرس برای حضرت زینب...تا ۲۱ روز بفرس....بعدش ۲۱روز دیگ ک ولادت ...

مرسی عزیزم.حتما انجام میدم تا حالا خیلی نذر و نیاز کردم چه مالی چه خوندنی ولی خب...اینم انجام میدم انشالله بشه.شما ازین ذکر جوابی گرفتین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از امروز شرو کن یه تسبیح ینی ۱۰۰صلوات بفرس برای حضرت زینب...تا ۲۱ روز بفرس....بعدش ۲۱روز دیگ ک ولادت ...

باید روزی ۱۰۰ تا بفرستم یانه هرروز هی زیاد میشه مثلا روز اول ۱۰۰ تا روز دوم ۲۰۰ تا؟

مرسی عزیزم.حتما انجام میدم تا حالا خیلی نذر و نیاز کردم چه مالی چه خوندنی ولی خب...اینم انجام میدم ا ...

منم امروز روز دوم شروع کردم..دلم روشن انشلا ک بشه...شما هم دلشکسته دعا کن مشکلم حل شه خیلی حالم بده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

باید روزی ۱۰۰ تا بفرستم یانه هرروز هی زیاد میشه مثلا روز اول ۱۰۰ تا روز دوم ۲۰۰ تا؟

هرروز یه دور تسبیح فقط عزیزم

منم امروز روز دوم شروع کردم..دلم روشن انشلا ک بشه...شما هم دلشکسته دعا کن مشکلم حل شه خیلی حالم بده

انشالله که میشه عزیزم.گاهی وقتا آدم تو حکمت کارای خدا میمونه ولی چاره ای جز امید نداریم

مرسی عزیزم.حتما انجام میدم تا حالا خیلی نذر و نیاز کردم چه مالی چه خوندنی ولی خب...اینم انجام میدم ا ...

مشکلتونو بگید شاید بتوکم کمکتون کنم من ی خلنم ماما قدیمی درجه یک میشناسم مششکل خیلیارو حل کرده دره خونش صف میبندن دستش سبکع