2777
2789

تو خلوت خودم با یه آهنگ با تیکه کلام بایه خاطره یا هرچی یادم بیاد بغض میکنم گریه میکنم چند روزه از دستش دادم و حالم بده تو جمع بخاطر حس ترحم و خود نمایی و ناراحت نشدن بچه هام گریه نمیکنم زیاد یا بیصدا گریه میکنم که نفهمن حتی بخاطر روحیه ی خود مامانم 😔 بعد مامانم میگه تو جمع برا بابات گریه کن نگن دوسش نداشت 😐😔

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسلیت میگم واقعا ولی حرف مامانت خنده دار بود خدایا منو ببخش

کجای حرف خنده داربوده؟گریه کردن برای اموات کار خنده داری نیست.خیلی هم عادی و مرسومه. البته خودزنی و بیمار کردن خود کار مسخره آیه ولی گریه کردن عادی مشکلی نداره

ای بابا امان ازین حرف مردم من‌تو جمع‌ اشکم خشک میشه  بعدشم‌ دلم‌نمیخاد زار بزنم‌ که اونا دلشو ...

آره منم ولی خب بعضی موقع ها خیلی تعداد دفعات کمی حتی تو جمع هم آروم نشدم 😔ولی اینجوری میگه 

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑