2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه علایم بارداری چیه

294 بازدید | 45 پست

۴روز مونده ب پریم سینهام سفته نوکش خیلی حساس شده میخوره ب یجا دردمیکنه.تخمک چپم تیر میکشه و راه رفتن ودراز کشیدن اذیت میشم مخصوصا تو رابطم.پوزش دیشبم رابطه داشتم صبح تخمدون چپم تیر کشد و دل دردشدید اندازه ی ربعی طول  کشید دردش.

نظر میدین از تجربتون همه خواهش میکنم خیلی سال منتظرم 

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

کمر درد هم داری مث درد پریودی

منم اونطور بودم مثبت شد

ولی خیلی مواظب باش از الان مثلا چیزای سنگین ور ندار با پله نرو از اسانسور استفاده کن.مال من سقط شد

انشالله که مثبت میشه.بیا بگو ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پیش اومده با همه علائم، بارداری نبوده ولی به احتمال زیاد، علایمت مال بارداریه. امیدوارم دلت شاد بشه بحق ۵تن علیهم السلام 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

من همه این علائم رو به اضافه یبوست هم داشتم و دو روز هم تاخیر در پریود داشتم ولی بی بی چک هام منفی شد و امروزم پری اومد. انشاالله تو باردار باشی ولی واقعا انتظار آدمو کلافه میکنه. یکی بچه نمیخاد باردار میشهیکی هم مثل من میخاد نمیشه

کمر درد هم داری مث درد پریودی منم اونطور بودم مثبت شد ولی خیلی مواظب باش از الان مثلا چیزای سنگین ...

الان میخوام برم باشگاه والیبال   یعنی سبک نرم کار کنم؟🥺

ن کمر درد زیاد ن

انشالله ک بارداری فقط مراقب باش منم چند تا علائم دارم الان تاپیک زدم ی نفر ج داده اگ شما تجربه دارین ب تاپیک منم سر بزن ببین میتونم بی بی چک بزنم یا ن

ببین پیش اومده با همه علائم، بارداری نبوده ولی به احتمال زیاد، علایمت مال بارداریه. امیدوارم دلت شاد ...

خدا از دهنت بشنوه دوست عزیز انتظار ادمو میکشه

الان میخوام برم باشگاه والیبال   یعنی سبک نرم کار کنم؟🥺

فعلا نرو بزا وقت پریودت برسه ببین میشی یا ن اگ نشدی صبر کن ۳روز بگذره بی بی چک بزن ببین مثب هس یا ن یااگ عجله داری بعد ۲روز از عقب افتادن پریودت برو ازمایش بده اگ مثبت شد ک نری بهتره

من همه این علائم رو به اضافه یبوست هم داشتم و دو روز هم تاخیر در پریود داشتم ولی بی بی چک هام منفی ش ...

دقیقا خدا بخواد میشه. شوهرم میگه ۶ ماهه نشدی الکی دل ادم میسوزه با زبان بی زبانی تیکهست