2777
2789

دیروز تاپیک زدم شوهرم یه فیلم که دختری که قبل من رفته بوده خواستگاریش ازش گرفته بوده رو هنوز نگه داشته ، باهم دوران آشنایی بیرون رفته بودن حالا با ایناش کاری ندارم...

دیروز خیلی ریز بحثشو کشیدم وسط گفت آخرین خواستگاری که قبل تو رفتم بدترین خاطره عمرم بود...

پس چرا عکس گلها و فیلمشو نگه داشته ؟؟؟

این قضیه اصن خیلی حالمو گرفته....افسرده م کرده و براش خییلی ناراحتم، بلحاظ روحی آدم بشدت احساساتی ای هستم حس میکنم هنوز که پاکشون نکرده انگار داره بهم خیانت میکنه

توروخدا بگو چیکار کنم حالم خوب شه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فقط فیلم وعکس ودائم نگاه نمیکنه حساس نشو لابد چون با دختره در ارتباط بوده می‌ترسه الان بیاد زندگی شو بهم بریزه ازش آتو نگه داشته 

بنظرم یواشکی بگیر پاک کن اصلا هم برو خودت نیار که کارتو بوده اگر پرسید بگو مگه عکس نگه داشته بودی ازش 

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

وقتی ازش مطمئنی که ارتباطی نیست خودتو درگیرش نکن هر وقت به ذهنت اومد به چیز دیگه ای فکر کن

حال شما که خوب باشه ارتباطتت با شوهرتم بهتر میشه شوهرتم میتونه فراموشش کنه

به نظر میاد نه بخاطر علاقه ای داشته فیلمو نگه داشته احساس میکنم ضربه بدی خورده و نمیخواد فراموش کنه بدی که در حقش شده

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

چرا به خودش نمیگی؟ از ما میپرسی چرا پاک نکرده؟ از خودش بپرس خب

بعد هم بهش بگو اگه من فیلم و عکس از خواستگار قبلیم داشته باشم چه حسی پیدا میکنی منم ناراحتم از بودن این فیلم ها. بگو حس میکنم هنوز بهش حسی داری

مگه چندبار خواستگاری رفته  خودت پاکشون کن

بار آخر قبل من ، ۵ جلسه آشنایی داشتن ، باهاش رفته بوده پارک چیتگر اونجا دختره ازش یه فیلم گرفته....اون فیلمو هنوز داره

دختره اصن نیستا ققط خودشه ولی از وقتی دیدمش دارم خفه میشم.....بنظرت چیکار کنم

اره یکی از اشناهامون میگفت دختره خیلی تحقیرش کرده......

پس رابطه ات رو سرحال نگه دار

اون باید خودش به این درک برسه که پاکش کنه وگرنه شما پاک کنی رابطه تون خراب میشه، یکم صبر داشته باش تا به خودش بیاد

همیشه میگن صبر جمیل یعنی چی؟؟ یکم فکر کن صبر زیبا اینطوریه که توش احساس تحقیر شدن نداری یه دلیل بزرگ ته صبرت داری و اون درست کردن زندگیته مراقب باش که از این مسیر خارج نشی اخر صبر نتیجه خیلی خوبی منتظرته

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس