2777
2789

زنگ زدم از این شرکت خدماتیا گفتم کارگر مرد میخوام شش صبحم بیاد میخوام وسیله جابه جا کنم تمیزکاری هم بکنه حتی گفتم خودمون هم کمکش میکنیم الان ساعت هفت و نیم یه خانوم جوون فرستادن میگم شما چرا اومدی میگه من ریزه کاری ها را میکنم تا شوهرم بیاد 

چی کار کنم رومم نمیشه بگم برو 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.

خب دیگه اومده بده ریزکاره ها رو بکنه حداقل وقت هدر نره تا شوهرش بیاد سنگین ها انجام بده

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه اومده بده ریزکاره ها رو بکنه حداقل وقت هدر نره تا شوهرش بیاد سنگین ها انجام بده

تا کردم که شش صبح بیاد طرف مرد هم باشه یعنی آدم نمیدونه چی بگه

یه کم حوصله کن شوهرشم میاد بنده خدا گناه داره مطمعن باش اینا کارشون خوب بلدن شاید رزق امروزشون دست ش ...

اوهوم 

پناه بر خدا

شرط کن پول یه نفرو می دی بهشون

وای من اصلا دلم نمیاد ...یه کارگر خانم هست آشنایت وضع مالیش داغون بچه مریض داره شوهرش هم مریضه .... 

هر بار بیاد خونمون شوهرم بیشتر بهش پول میده پول دو سه نفر رو بهش میده میگه گناه داره اگه مجبور نبود اینکار رو نمیکرد از مجبوری میره خونه مردم رو تمیز میکنه .....

مادرشوهرم که علاوه بر پول بهش مواد غذایی اینا هم میده  برنج و روغن و ....دلش بزرگه کمک میکنه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عزیزم تمیز کاری بده انجام بده برای جابجای شوهرش بیاد شما هم ساعتی باهاشون حساب کن

بله حقیقتا دلم نمیخواست خانوم بیاد خودم راحت نیستم امر و نهی کنم به یه خانوم