2777
2789
عنوان

کارگر اوردم خیر سرم خونه را تمیز کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 27 پست
وای من اصلا دلم نمیاد ...یه کارگر خانم هست آشنایت وضع مالیش داغون بچه مریض داره شوهرش هم مریضه ....& ...

دقیقا منم نمیتونم

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
بله حقیقتا دلم نمیخواست خانوم بیاد خودم راحت نیستم امر و نهی کنم به یه خانوم 

امرو نهی به خانم که راحتتره بزار با روی گشاده کارهاتو بگی اونم انجا میده من کارگر بیارم با مهربونی بهش کار میدم چون دوست ندارم احساس کوچیکی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اصلا دلم نمیاد ...یه کارگر خانم هست آشنایت وضع مالیش داغون بچه مریض داره شوهرش هم مریضه ....& ...

خدا خیرتون بده. اون باهاتون آشنا شده فرق می کنه. اگه اسی داشته باشه بهشون بده که عالی ولی اگه دست خودشم خالی باشه که ......

تا کردم که شش صبح بیاد طرف مرد هم باشه یعنی آدم نمیدونه چی بگه

زنگ بزن شرکته بگو من پول همون یه نفرو میدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ما یسری گرفتیم یه خانومه باعروسش اومد اثاث کشی داشتیم خونه جدیده پوکیده بود ازکثیفی اینا دوساعتی بودن دیدم اصلا تمیزنمیکنن ردشون کردیم رفتن خودمون تمیزکردیم

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
دقیقا منم نمیتونم

درستش هم همینه بنده خداها از ناچاری میرن خونه مردم نظافت میکنن اگه دو نفر اومدن و خوب کار کردن دقیقا حق خودشون رو بده گناه دارن 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خدا خیرتون بده. اون باهاتون آشنا شده فرق می کنه. اگه اسی داشته باشه بهشون بده که عالی ولی اگه دست خو ...

اره آشناست محل زندگیش سمت خونه مادرشوهرم ایناست ...یه وقت ها مراسم بودنی خودش میاد کمک میکنه ولی میگه پول نمیگیرم مثلا مراسم و هیئت و نذری داشتیم خودش اومد کمک گفت پول نمیگیرم منم تو نذری ثواب کرده باشم .....

ولی مادروشوهرم جور دیگه براش جبران میکنه ....

بیچاره انقدر تو خونه ها کار کرده دستاش ازبین رفته مثل قبل دیگه توان نداره ولی بازم همینو میاریم هم مطمئنه هم ثواب داره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕