2777
2789

سلام دوستان برای یکی از اقوام نزدیکمون خواستگار اومده از چرمهین اصفهان کسی هراطلاعاتی داره درمورد شون ممنون میشم بگه

روی قومیت و محل سکونت که نمیشه نظر داد همه جا خوب و بد داره و رسم و رسومات هم توی خانواده ها فرق داره . خیلی از خصوصیت ها مال قدیم بوده و الان نیست 

مثلا همین چرمهین به دزد سر گردنه و یاغی بودن معروف بوده ولی حالا که دیگه این طور نیست . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی قومیت و محل سکونت که نمیشه نظر داد همه جا خوب و بد داره و رسم و رسومات هم توی خانواده ها فرق دار ...

میگن خود اصفهانی ها خیلی تجملاتی و و حساس رو رسم و رسومات هستن مثل جهيزيه... میخوام بدونم تو این شهر چرمهین به چه صورت 

میگن خود اصفهانی ها خیلی تجملاتی و و حساس رو رسم و رسومات هستن مثل جهيزيه... میخوام بدونم تو این شهر ...

رسم جهیزیه توکل استان یکیه 

دختر جاهاز کامل میده ی تلوزیون ی تخته فرش اگه داماد خواست میگیره ولی خب کل جاهاز با دختره

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
میگن خود اصفهانی ها خیلی تجملاتی و و حساس رو رسم و رسومات هستن مثل جهيزيه... میخوام بدونم تو این شهر ...

کلا اصفهانی ها جهیزیه خوب به دختر میدن اما سمت چرمهین بعضی ها چند تا قلم کالا البته کم را میندازند گردن داماد البته بعضی هاشون همه این طور نیستند اگر می تونید از فامیل یا آشناهاشون بپرسید  . البته با توجه به وضعیت اقتصادی الان داره از تجملات اگر خدا بخواد کم میشه .