2777
2789
عنوان

دیگه روم نمیشه از در خونه پامو بزارم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 83 پست

چه شب سختی داشتی ....

این روز ها هم میگذره ....

آبروی اون رفته حرف باد هواست هر کسی هر ادعایی میتونه بکنه و گناهشو تقصیر یکی دیگه بندازه همه همکه مردا رو میشناسن 

ببخشید اینو میگم به نظر میرسه،باید رو عزت نفستون کار کنید  ان قدر قضاوت مردم براتون مهمه آدم نگران آبروش میشه ولی تو این قضیه که شما تعریف کردین خیلی ناراحتی های پر رنگ تر از این بعدش هست ....

این طوری هر تصمیمی بخواین برای زندگیتون بگیرین همش باید فکر کنید مردم چی میگن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شب سختی داشتی .... این روز ها هم میگذره .... آبروی اون رفته حرف باد هواست هر کسی هر ادعایی میتو ...

آره عزیزم یه آدم روانی میگه من هر غلطی میکنم تو باید برات مهم نباشه و انگار نه انگار تاره بجز خیانتش اخلاقشم گوه 

چه شب سختی داشتی .... این روز ها هم میگذره .... آبروی اون رفته حرف باد هواست هر کسی هر ادعایی میتو ...

ددیگه تو این زندگی برا من عزت نفسی نمونده .همیشه تحقیر کرده .هر چند خودشم هیچ پی نیست

عزیزم کسی در مورد تو بد نمیگه 

همه میگن زن نجیبیه که با این کنار اومده 

ولی از ته قلبم آرزو میکنم خدا به همسرت آرامش قلبی بده تا بتونه زندکی بهتری برات فراهم کنه

زندگی یعنی:پیدا کردن شادی های کوچک در دل آشفتگی ها

عزیزم کسی در مورد تو بد نمیگه  همه میگن زن نجیبیه که با این کنار اومده  ولی از ته قلبم آ ...

مرسی عزیزم از دعای خوبت.ولی این کلا روانیه. امضا تو خوندم خواهر خوشبحالت که خوشبختی خدا صد برابرش بکنه.

عه ناشکری نکن این حرفت شکایت بود چرا ازخدا بخواه کمک کنه تا اونی که شایسته هستش تربیت کنی 

ممیدونی من از این سگ ۱۴ سال بشدت جلوگیری کردم و حامله نشدم ولی یهویی شد و من نتونستم سقط کنم عاشقش شدم .

مرسی عزیزم از دعای خوبت.ولی این کلا روانیه. امضا تو خوندم خواهر خوشبحالت که خوشبختی خدا صد برابرش بک ...

توکلت به خدا باشه ناامید نباش منم زندگیم از دهن یه مشت کفتار کشیدم بیرون و از خدا خواستم فقط کمکم کنه بسازمش

با سیاست پیش برو با پنبه سر ببر فقط دعوا کسی چیزی قبول نمیکنه ببین رگ خواب شوهرت چیه

زندگی یعنی:پیدا کردن شادی های کوچک در دل آشفتگی ها