من تو زندگیم همیشه مشکل داشتم شوهرم یه آدم بیشرف و بی آبرویی هست که نگو امشب به خاطر اینکه مچشو گرفتم چنان آبرویی از من برد هم مهمون داشتیم پسر عموش خونمون بود هم تو همسایه ها.با صدای بلند به من فحش و دری وری میگفت و خودشو حق به جانب نشون میداد که من مقصرم و زن زندگی نیستم و من و کتک زد سرمم الان باد کرده اما این برام مهم نیست .آبروم رفته. چطور از خونه برم بیرون.چطور تو روی مردم نگاه کنم من خیلی بی رگم باید خودمو میکشتم اما خیلی ترسوام.ترو خدا دلداریم بدید.همسایه هامون همه خیلی آدمای مودب و باشخصیت و با آبرویی هستن.الان در مورد من چه فکری میکنن.من اصلا جوابشو ندادم.
اینجور مواقع میگن خانمش چه زنه خوبیه صداش در نیومد چه با ادبه و... دیدم که میگم
دقیقا من یه بار دیدم همسایمون سر زنش فریاد می زنه و بد و بیراه می گه زنه هم هیچی نمی گفت . اصلا ازون موقع تا حالا می گم چه زنش خانومه .
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
دقیقا من یه بار دیدم همسایمون سر زنش فریاد می زنه و بد و بیراه می گه زنه هم هیچی نمی گفت . اصلا ازون ...
ممیدونی عزیزم داد میزد میگفت ولم نمیکنه هی میگم بیا طلاق بگیر برو ول نمیکنه بره .در صورتی که من همیشه بهش گفتم حق منو بده طلاق میگیرم ولی میخواست جلو همه بگه من آویزونشم و این از من بدش میاد در صورتی که همیشه تو خلوت خودمون التماس میکنه من باهاش حرف بزنم