2777
2789
عنوان

دیگه روم نمیشه از در خونه پامو بزارم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 83 پست
توکلت به خدا باشه ناامید نباش منم زندگیم از دهن یه مشت کفتار کشیدم بیرون و از خدا خواستم فقط کمکم کن ...

خخوشحالم برات عزیزم ولی این عوضی یه مشکل و دو مشکل نداره میگه کلا بامن کار نداشته باش هر غلطی کردم بعد تازه هنوز بد اخلاقیاشم داره.

اینجور مواقع میگن خانمش چه زنه خوبیه صداش در نیومد چه با ادبه و...  دیدم که میگم

دقیقا من یه بار دیدم همسایمون سر زنش فریاد می زنه و بد و بیراه می گه زنه هم هیچی نمی گفت . اصلا ازون موقع تا حالا می گم چه زنش خانومه . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من یه بار دیدم همسایمون سر زنش فریاد می زنه و بد و بیراه می گه زنه هم هیچی نمی گفت . اصلا ازون ...

ممیدونی عزیزم داد میزد میگفت ولم نمیکنه هی میگم بیا طلاق بگیر برو ول نمیکنه بره .در صورتی که من همیشه بهش گفتم حق منو بده طلاق میگیرم ولی میخواست جلو همه بگه من آویزونشم و این از من بدش میاد در صورتی که همیشه تو خلوت  خودمون التماس میکنه من باهاش حرف بزنم

ازت ممنونم دوستم بخدا با حرفت گریم گرفت هر چند امشب دیگه انقدر گریه کردم بی صدادارم کور میشم.برام دع ...

ان شاءالله شرایطت بهتر شه عزیزم

من درسهای استاد شجاعی خیلی کمکم کرد به لطف خدا

تو هم اگه دوست داشتی گوش کن ،خیلی تو روحیه ات تاثیر داره.

این لینک کانالشون تو تلگرام و ایتا هست.

@ ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.