2777
2789
عنوان

دیگه روم نمیشه از در خونه پامو بزارم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 83 پست
بخدا عزیزم مریضم کرد دچار وسواس شدید شده بودم شب تا صبح فقط کارای تکراری میکردم الانم داغونم ولی بخا ...

حفاظت از پسرت بهت قدرتی میده که هیچکس حلو دارش نیست. برای وسواست هر روز برو پیاده روی، بگذار تو کالسکه یا بغلش کن. هر روز بزن بیرون. اصلا هی فکر نکن بقیه چی فکر می کنن. تو خودت مگه در مورد بقیه فکر می کنی، همه کار و گرفتاری خودشونو دارن. بچسب به بچه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
خدا رو شکر اونقدر عاقل بودی که واسه یک نفر خودت رو نکشتی. عزیزم گاهی این بی مهری ها واسه اینه که م ...

ازت ممنونم دوستم بخدا با حرفت گریم گرفت هر چند امشب دیگه انقدر گریه کردم بی صدادارم کور میشم.برام دعا کنید به آرامش برسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حفاظت از پسرت بهت قدرتی میده که هیچکس حلو دارش نیست. برای وسواست هر روز برو پیاده روی، بگذار تو کالس ...

من وقتی نگاش میکنم میخوام بمیرم من ۱ سال بچه نیووردم اما وقتی صدا قلبشو شنیدم دلم نیومد از بین ببرم.به نظر شما من اشتباه کردم

ازت ممنونم دوستم بخدا با حرفت گریم گرفت هر چند امشب دیگه انقدر گریه کردم بی صدادارم کور میشم.برام دع ...

خدا به دلت آرامش و خوشی بده 

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

خبای ممنونم.

زیاد خودتو اذیت نکن با داشته هات حال کن زندگی کن ولذت ببر

من با کسی کاری ندارم [ کارما کار خودشو می کنه]بلاخره دنیا شاید وشاید یکم حساب کتاب داشته باشه...من به کسی تا تونستم بدی نکردم .بلد نیستم بد باشم...دل به دل راه داره 

زیاد خودتو اذیت نکن با داشته هات حال کن زندگی کن ولذت ببر

کاش به آرامش برسم از روزی که خودمو شناختم آرامش ازم خیلی فاصله داشته .ممنون بخاطر توجهتون.

کاش به آرامش برسم از روزی که خودمو شناختم آرامش ازم خیلی فاصله داشته .ممنون بخاطر توجهتون.

درست میشه به چیزهای خوب فکر کن درست میشه

ممنونم واقعا خیلی ظالم امشب پسر منو از گهواره انداخت برا اینکه بره جواب اس ام اسشو بده وقتی بهش اعتر ...

خدا یه روزی پاداش همه ی صبرت رو میده، میدونم بعضی از خانمها واقعا نمیتونن طلاق بگیرن و نرها سواستفاده میکنن، دهن به دهنش نذار، خدا پسرت رو برات حفظ کنه و ان شالله فرزندی شایسته و صالح و مهربان در حقت باشه

خدا لعنتش کنه  ابروی تو نرفته گلی، ابروی یه مرد عوضی رفته که روی همسرش دست بلند کرده و بهش بی ...

آخ عزیزم خانواده ام خیلی مشکلات دارن و این میدونه من اونجا نمیتونم برم امشب داد میزد بی همه کس و بی خانواده خیلی سوختم بعد من خیلی به این بی انصاف تو زندگیم خوبی کردم