2777
2789

من تو زندگیم همیشه مشکل داشتم شوهرم یه آدم بیشرف و بی آبرویی هست که نگو امشب به خاطر اینکه مچشو گرفتم چنان آبرویی از من برد هم مهمون داشتیم پسر عموش خونمون بود هم تو همسایه ها.با صدای بلند به من فحش و دری وری میگفت و خودشو حق به جانب نشون میداد که من مقصرم و زن زندگی نیستم و من و کتک زد سرمم الان باد کرده اما این برام مهم نیست .آبروم رفته. چطور از خونه برم بیرون.چطور تو روی مردم نگاه کنم من خیلی بی رگم باید خودمو میکشتم اما خیلی ترسوام.ترو خدا دلداریم بدید.همسایه هامون همه خیلی آدمای مودب و باشخصیت و با آبرویی هستن.الان در مورد من چه فکری میکنن.من اصلا جوابشو ندادم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تتروخدا راست میگی خیلی خجالت میکشم

اتفاقا چند سال پیش جلو در خونه مامانم دیدیم همسایه زنشو تو کوچه زد با فحش فرستادش تو خونه، از اون روز فقط از اون مرد بیشرف حالمون به هم میخورد و واقعا واسه خانمش ناراحت شدیم که با اون اشغال زندگی میکنه

عزیزم چقدر آدم عجیبی هستی  خیانت دیدی  کتک خوردی  بهت توهین شده  اما حرف مرد ...

چکار کنم دیگه یه حرفایی بلند زد که یعنی من آدم بدیم خجالت میکشم واقعا

وواقعا نمیتونم اما امشب بهش گفتم از اینجا برو گفت میرم 

خیانت برامن فقط جنبه احساسی نیس 

خیلی مریضی ها هست و اینا 

واس همین قابل درک نیس نتونستن 

ولی ان شالله حل بشه مشکلتون 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆