2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا جشن تولداشون با هم بیوفته تو یه روز بد نمیشه  شاید یکی سلیقش یه چیز باشه واسه تولدش اون ی ...

همه مشکلت همینه برای یکیشون شب تولد بگیرید برای اون یکی روز تولد بگیرید تولد پسرم با ناپدری منم همینجوری شده اتفاقان برای هرکدوم کیک جدا میگیریم و تولد جدا همین جوری که گفتم 😍😍 دوبار میزنیم میرقصیم 💃🕺

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
دکتر برام کلومیفن سیترات نوشته برای باردار شدن نمیدونم بخورم یا نه شما استفاده کردین؟

وقتی دکتر گعته بخورید چرا شک دارید به هرحال اعتماد داشتی رفتی پیشش پس به حرفاش هم گوش بده و عمل کن 

انشاالله خیلی زود میایی اینجا میگی باردارم برات جشن بارداری میگیریم😍😍😍😍

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
دکتر برام کلومیفن سیترات نوشته برای باردار شدن نمیدونم بخورم یا نه شما استفاده کردین؟

من جای کلومفین لتروزول میخوردم و البته کلیی امپوول انشاالله که شما نیاز پیدا نکنی ولی اگه دکتر خوبیه بهش گوش کن 

مرسی عزیزم پیشنهاد خوبیه نوجوانه خواهرم 

خوب دیگه کوچولی شما هم به سن تولد برسه خواهر شما خودش خانمی شده برای خودش 

پسر من ۱۷ اسفند دنیا اومد اسفند هم که اصلا به درد تولد خوب گرفتن و مهمون دعوت کردن نمیخوره همون روز تولدش یه به زن و برقص خانوادگی میگیریم اردیبهشت براش تولد مفصل گرفتیم برای دوسالگیش