خانواده شوهر منو کتک کاری کردن انداختنم بیرون شوهرم بعد ک انداختنم بیرون فهمید سرکار بود اومده بود گفت از زندگیم برو بیرون من حوصله این بحث رو ندارم بااینکه الکی الکی روی من دست بلند کردن چ فحشا نخوردم و.. اصلا نگفت چیشده بود فقط چشاش بست رو همه چی گفت برو😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیفان چندسال پیش خانواده شوهر دختر عمم اینکارو باهاش کردن چقدر عذاب گشید طفلگ مشاوره رفتناوکی شدن مشاوره از طریق دادگاه
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
فقط یک بار گفت بیا خونه ات یطوری ک نمیگفت هم بهتر بود کلی مشکل داشت من با همه چیز حدا شاهده ساختم نه زن بهانه گیری بودم نه خانواده شوهرم اذیت کردم 😭از روز اول ناراضی بودن چون منو شوهرم پسندید زورشون میومد متاسفانه 😭یه بچه کوچیکی داریم دو سه بار زنگ زده تاحالا بهش گریه هم کرده ولی اصلا براش مهم نیست خانواده شوهرمم میگن ما این زنو نمیخوایم تو خواستیش هم ما نمیخوایمیت😭هرچی میگن دست زن بچت بگیر بیار نمیاد خونه پدرم هستم اخه😔😭