2777
2789

خانوما بچم ۱۱ ماهشه، من پیش همسایمون که از قبل می‌شناختمش میگذارمش. چون خودم شاغلم.

اما چند وقتیه که شک کردم بهش. وقتی ساعت سه ظهر میام دنبالش بچه خوابه تحویلش میده بهم. میام خونه نهایتاً تا یکی دو ساعت بیداره و حالت خواب داره. ساعت ۴:۳۰ یا ۵ عصر که می‌خوابه، یکسره می‌خوابه تا ساعت ۹ شب. بازم خوابه ها، ولی خودم میرم بیدارش میکنم. بعد از اون بازم احساس میکنم سرحال نیست و بعد دو ساعت بازم می‌خوابه. 

به این خانمی که بچمو میدارم پیشش شک کردم. چندبار هم تذکر دادم که بچه چرا همش خوابه؟ خوابشو تنظیم کنه. باز همون آش و همون کاسه.  خیلی ناراحتم دارم دق میکنم. بچه طفل معصومم گناه داره. یعنی ممکنه داروی خواب یا چیزی بهش داده باشه؟؟؟ چه آزمایشی هست که انجام بدم؟؟

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری که گفتی منم شک کردم که بهش خواب آور میده 

گناه داره خیلی کوچیکه ببرش دکتر ازمایش میگیرن فک کنم 

اگه بود حتما ازش شکایت کن 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

احتمال داره

وای خدایا طفل معصومو نزار پیشش

یه دستی بزن بهش بگو چون بیحال بود بردم آزمایش گرفتن گفتن داروی خواب آور زیادی تو خونشه ببین واکنشش چیه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اره ممکن کسیو دیدم به بچه خودش استامینفن میداد بخابه

همینجا چقد تاپیک میزنن بچه نمیخوابه میخوایم دارو بدیم چندساعت بخوابه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

وای چجوری اعتماد میکنی بچت گناه داره نرو سرکار اگ اتفاقی واسش بیفته خودتو نمیبخشی

😭😭😭 دلم خونه. با اشک نوشتم واست. مادرشوهرم که حاضر نشد بچمو نگه داره، گفت نمیتونم ولی الان بچه دخترشو نگه میداره. کسیو ندارم.

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

عزیزم واقعا چطور به همسایتون اعتماد میکنید و بچه اتونو میزارید؟؟؟ 

من پیش مامان خودم میزارم با اینکه کلی مراقبشه اما دلم یه جوریه همش

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...