2777
2789
عنوان

خانوما از کجا بفهمم به بچم داروی خواب دادن؟ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5949 بازدید | 150 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر آزمایش خون می نویسه . اگر یک مدت دارو خورده باشه مشخص میشه 

همین فردا میبرمش دکتر. واقعاً این ترس و نگرانی مثل خوره افتاده به جونم. دارم دیوونه میشم

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

چجوری به همسایه اعتماد میکنی وقتی تو ابن دوره زمونه نمیشه به خواهر و برادر خودتم اعتماد کنی

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
قطعا داده کدوم بچه ۴ ساعت ظهر میخابه 

دقیقا من بچمو با چه بدبختی ای میخوابونم نهایت لطف کنه یک ساعت بخوابه اونم شاید هفته ای یکبار پیش بیاد

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

همه روزا سر کاری؟ آخر هفته ها بچه خوابش چه جوریه؟ زن همسایه پول میگیره بچه رو نگه میداره؟

والا پنجشنبه هم یه مقدار خوابش زیاد بود ولی نه به اندازه روزهایی که سرکارم. جمعه عین بمب انرژی بازیو شیطونی میکرد بچم. بمیرم من بمیرم براش

😭😭😭 دلم خونه. با اشک نوشتم واست. مادرشوهرم که حاضر نشد بچمو نگه داره، گفت نمیتونم ولی الان بچه دخ ...

عزیزم همسایه هرچقدر هم نزدیک باشه، بازم مهر و علاقه خونی نداره. هر کاری ممکنه انجام بده 

من جات باشم. یا کلا سرکار نمیرم یه مدتی رو و وقت میذارم با بچه تایکم بزرگتر بشه. 

یا یه پرستار خصوصی میگیرم که بیاد تو محل کارم، بچه رو پیش خودم نگه داره(اگر فضا مناسبه) 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

دقیقا من بچمو با چه بدبختی ای میخوابونم نهایت لطف کنه یک ساعت بخوابه اونم شاید هفته ای یکبار پیش بیا ...

خواب زیاد بچم غیر طبیعیه درسته؟؟؟ 😭😭😭

بشین خونه بچت و بزرگ کن

وقتی بچه اوردی مسئولیتشم باید قبول کنی اگه بلایی سرش اومد خدایی نکرده میتونی خودت و ببخشی؟ 

هیچکس از مادر برا بچه دلسوزتر نیست 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤