2777
2789
عنوان

خانوما از کجا بفهمم به بچم داروی خواب دادن؟ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5949 بازدید | 150 پست
والا پنجشنبه هم یه مقدار خوابش زیاد بود ولی نه به اندازه روزهایی که سرکارم. جمعه عین بمب انرژی بازیو ...

دور از جون. پس شما شکت درسته. بچه شیطنت میکرد احتمالا یه خواب آور بهش میداده

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

عزیزم اگه همسرت میرن سرکار و خودت نیاز نداری نرو سرکار

من خودم یک ماه ازمایشی رفتم تدریس زبان دیدم وسرم واقعا اذیته نرفتم گفتم فدای سرش

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر بچرو دکتر ازش آزمایش بگیرن داروی خواب آور رو مغزش اثر میزاره گناه داره بچه

اره گناه دارن. 

هزارتا بیماری داره 

از جمله ضعف سیستم ایمنی.... 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

والا پنجشنبه هم یه مقدار خوابش زیاد بود ولی نه به اندازه روزهایی که سرکارم. جمعه عین بمب انرژی بازیو ...

خدا نکنه سایت بالا سرش باشه

به مادرسوهرت بگو اینطوری شده و ازش کمک بگیر با هدیه براش جبران کن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خواب زیاد بچم غیر طبیعیه درسته؟؟؟ 😭😭😭

اره غیرطبیعیه 

اصلا اطرافم ندیدم بچه اینقد زیاد بخوابه 

فردا ببرش دکتر اگه گفتن خواب اور تو خونشه لطفا جون بچت چیزی بهش نگو یه راست برو شکایت کن ازش پدرشو دربیارن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بلع ک غیر طبیعیه پسر من ک 9 ماهشه ده صبح بیدار میشه تا 3 کلی بازی میکنه،3 میخابه تا پنچ دیگه تا 2 شب نمیخابه

با اینکه سه ماه با بچه ی شما فرقشه اما اینه ساعت خاب پسرم

همسایه پول هم میگیره؟ 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

اگه ثابت بشه بهش دارویی چیزی داده حتما ازش شکایت

کن تا بفهمه چه غلطی کرده

لعنت خدا بهش باشه اگه کاری کرده 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

دقیقا من بچمو با چه بدبختی ای میخوابونم نهایت لطف کنه یک ساعت بخوابه اونم شاید هفته ای یکبار پیش بیا ...

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
عزیزم اگه همسرت میرن سرکار و خودت نیاز نداری نرو سرکار من خودم یک ماه ازمایشی رفتم تدریس زبان ...

عزیزم من شغلم تو شهرداریه. کارمندان. چه خاکی توی سرم بریزم

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.