2777
2789

عقدم و خونه اجاره کردیم هنوز جهازمو نبردم با مادرشوهرم قهرم شوهرم گفت امشب بیا خونمون گفتم نمیام بریم خونه خودمون ی لحاف تشک اوردیم خابیدیم 🤭🤭🤭اما دلم گرفته شوهرمم سرد شده ازم واسه ننش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتی نکن درست میشه.چرا قهر کردی با مادرشوهرت؟

دوسم ندارن منم دوسشون ندارم سر کوچکترین چیز ب اختلاف میخوریم اونا منو واسه انتخاب سرویس نبردن واسه انتخاب تالار نبردن منم نذاشتم واسه خرید عروسی بیان مامانش یهو وایساد سرم جیغ و داد کرد ولی من هیچی نگفتم فقط سعی کردم ارومش کنم ولی دیدم فایده نداره زدم بیرون دیگه ام خونشون نرفتم

به سلامتی سرد نشده گیر افتاد۰ بین دوتا عزیزش دلخوری درست نکن

نه دلخوری درست نمیکنم من مادر جوونمو همون اول نامزدی از دست دادم و ی سریا از حال بدم خیلی سو استفاده کردن اذیتم کردن الان ک حالم بهتر شده میبینم ی کینه و نفرت خاصی ازشون دارم ک دیگه نمیتونم ازشون بگذرم 

اصلأ راجب خانوادش حرف نمیزنم

خیلی خوبه

به مرور زمان همه چیز درست میشه با هم زیاد صحبت کنید که همدیگرو بیشتر و بهتر بشناسید و همیشه حرمتها رو حفظ کنید،حال خوبتون رو هم به بقیه گره نزنید 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
ن ۲۶سالمه

آره خیلی بی احترامی کردن بهت برا منم همین بود ولی سعی کن تحمل کنی بعد ازدواج فرق می‌کنه همه چی.و اینکه سعی کن اصن بدشونو ب شوهرت نگی مظلوم نمایی کنی.منم ی زمان خیلی جنگ میکردم سرشون و شوهرم روز ب روز بدتر میشد طرفدار اونا.ولی الان دیگ هیچی نمیگم رابطمون خیلی بهتر شده