2777
2789
عنوان

با دیدن ی کلمه کل روزم خراب شد💔🥺

3646 بازدید | 50 پست

هیچوقت فکرشو نمی‌کردم به این نقطه از زندگیم برسم

گفتم بذار حواسم پرت بشه از مشکلم کتاب سلامتم رو باز کردم سوال طرح کنم اولین چیزی که به چشمم خورد این بود بعدش کلا کتاب رو گذاشتم کنار

فهمیدم من هیچوقت اون آدم سابق نمیشم

۲۲ روز دیگه میشه ی سال که از اون اتفاق گذشته اما هنوز مثل روز اوله؛)

هر چی دلت خواست اینجا بهم بگو:)https://harfeto.timefriend.net/16947299187521

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم تا حدودی دارم تجربه‌شو..

و متاسفانه تو زندگی مشترکم بصورت اختلال واژینیسم خودشو نشون داد🙂

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

باید از مشاور کمک بگیری تا حال روحیت اوکی بشه

من معمولا تو هرچیزی سعی میکنم ببسنم خودم کجا مقصر بودم ک اون اتفاق رخ داده 

اما تو اینجور مواقع حقیقتا قربانی بی تقصیره😓

فداتشم

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

کاش بری پیش روانشناس 

روانشناس من می‌گفت این زخم همیشه تازه هست 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

باید از مشاور کمک بگیری تا حال روحیت اوکی بشه من معمولا تو هرچیزی سعی میکنم ببسنم خودم کجا مقصر بود ...

باور کن هیچکس و هیچی نمیتونه حالمو خوب کنه بجز اینکه ببینم بدبخت شده زجر کشیدنش رو ببینم اینجوری آروم میشم چون حق من از زندگی این نبود

هر چی دلت خواست اینجا بهم بگو:)https://harfeto.timefriend.net/16947299187521