2777
2789
عنوان

چند سالگی مادر شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 84 پست
۱۴ سالگی ازدواج کردم راضی نیستم مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتم هنوزم مشکل دارم البته مالی

اگر مشکل مالی نبود از سنت راضی بودی برا بچه دار شدن؟

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
من چون خودم کودکی خیلی زجرآوری داشتم دوست ندارم خیلی میترسم باعث بشم کسی حتی یک هزارم زجرا و عقده ه ...

منم تو این فکرا خیلی غرق بودم اما الان میگم بچم دیگه عمرا بذارم مث من بهش سخت بگذره

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 24مادر شدم راضیم ولی کاش دوتا هم میاوردم بچه نباید تنها باشه الان 32

ینی واقعا ی دونه کمه؟ چرا نباید تنها باشه؟ برعکس ی دونه باشه رسیدگی بهش بهتره که

منم تو این فکرا خیلی غرق بودم اما الان میگم بچم دیگه عمرا بذارم مث من بهش سخت بگذره

ان شاءالله همینطوره برای کودک شما

منم مادرم و شوهرم و مادرش خیلی اصرار دارن

ولی من اصلاً اصلاً تمایلی ندارم

به شوهرمم قبل ازدواج گفتم و قبول کرد

ولی الان بعضی وقتا میگه بهم

من هر لحظه یاد بچگی نحسم میوفته تن و بدنم میلرزه

خیلی چیزای تلخی دیدم خیلی خیلی

سالهاست مشاوره هم رفتم ولی بی فایده بوده بدجور چشمم ترسیده

یا رب آن دِه که آن بِه ...
ان شاءالله همینطوره برای کودک شما منم مادرم و شوهرم و مادرش خیلی اصرار دارن ولی من اصلاً اصلاً تما ...

باز خوبه اطرافیان تو اصرار دارن من که اطرافمم هرکی هست میگه بچه نیار بدبخت میشی اما با این اوصاف تصمیم گرفتم باردار بشم هنوزم نمیگم خوبه و اینا اما دیگه چاره ای نیس بالاخره باید ی دونه میاوردم حالا قسمت شد الان باشه

باز خوبه اطرافیان تو اصرار دارن من که اطرافمم هرکی هست میگه بچه نیار بدبخت میشی اما با این اوصاف تصم ...

ان شاءالله به سلامتی

لذت ببر از این دوران

خوش بحال شما و تمام کسایی که تونستن طعم شیرین مادر شدن رو بچشن و قدرشو بدون 🥰

یا رب آن دِه که آن بِه ...
اره راضیم الان دخترم ۱۱ سالشه یه پسر یک ساله هم دارم..با دخترم مث دوتا خواهریم از این نظر خیلی خوبه

روی تربیتش تاثیر نداره که اختلاف سنیتون کمه؟ ینی حرف شنوی داره؟

ان شاءالله به سلامتی لذت ببر از این دوران خوش بحال شما و تمام کسایی که تونستن طعم شیرین مادر شدن ر ...

مرسی امیدوارم ب زودی قسمت شما که بیای بگی میخام بچم کیف کنه توی زندگی من

چند سالته عزیزم

۲۹

من ۲۵ ساله هستم هنوز مادر نشدم  آرزو مادر شدن دارم هنوز نشده که بشه😔😔😔

۲۵ که ناراحتی نداره چن وقته ازدواج کردی؟

۲۵ که ناراحتی نداره چن وقته ازدواج کردی؟

نزدیک۳ سال هست از اول هم می‌خواستیم تحت نظر دکتر هم هستم ولی نشده 

عزیزم همسن من بچه هاشون میرن مدرسه میرن مهد من چی 

ببند وجودم فدای چشمات 🩷M🩷