2777
2789
عنوان

چند سالگی مادر شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 84 پست
۳۰ و۳۳و ۳۶  آخری یه کوچولو کم حوصلم

چون خیلی پشت سر هم شدن 

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
۱۵ سالگی

کی ازدواج کردی؟ راضی ای؟

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۹ نه چون اعصاب و حوصله آدم کم شده و این روبچه هم اثر میذاره هرچی سعی میکنم باهاش اخت بشم نمیشه&nbs ...

۲۹ که سنی نیس شاغلی؟

منطورت اینه کاش قبر نمیکردی بخاطر شرایط مالی؟

اینهمه نه

من کلا دوس ندارم بعد ازدواج ادم زود بچه بیاره 

۴ سال بعد مثلا اقدام میکردم 

امید به خرید خونه داشتم که یهو سر بزنگاه همه چیز ۳ برابر شد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

از ۲۱ تا ۲۹سالگی ۳ بار مادر شودم اما اگر ب الان بودم یکدونه کافی بود برام خدا ببخشش شون برام اما سر ...

یکدونه توی چه سنی؟

میشه دعام کنید شما مادرا خدا یکی سالم بزاره بغل منم هیچ بچم نمیمونه.

ای جانم چقدر ناراحت شودم برات انشالله خداوند ب دلت نظری کنه و بچهای صحیح و سالم و اهل صالح بهت بده عزیز دلم غصه نخور خدا بزرگه انشالله بچه‌ هات برات بمونن و طعم مادرشودن رو بچشی ب حق آبروی فاطمه زهرامون

اینهمه نه من کلا دوس ندارم بعد ازدواج ادم زود بچه بیاره  ۴ سال بعد مثلا اقدام میکردم  ا ...

انشالله که با اومدن نینی زندگیتون زیر و رو بشه 

میشه دعام کنید شما مادرا خدا یکی سالم بزاره بغل منم هیچ بچم نمیمونه.

چه مشکلی هست؟ 

من چون خودم کودکی خیلی زجرآوری داشتم

دوست ندارم خیلی میترسم باعث بشم کسی حتی یک هزارم زجرا و عقده ها و سختیا و بغض هایی که من کشیدم رو بکشه

بچه ندارم

بخاطر تمام بغضام

تمام زجرایی که کشیدم و تمام عقده هایی که توی خودم ریختم و چال کردم وتمام شب هایی که با گریه خوابیدم ...

یا رب آن دِه که آن بِه ...
انشالله که با اومدن نینی زندگیتون زیر و رو بشه 

دومیه این😑😂

وضعیت مالی نسبتا خوبه ولی خونه نشد بخریم فعلا

الان ۳۳ سالمه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

۲۲ و ۲۴سالگی کاش زودتر بود الان بزرگ بودن

جدی میگی؟ بعد کی فرصت میکردی ب خودت برسی؟ ب تفریحات مورد علاقت و راحتی و استراحتت؟