2777
2789

اگه کسی هست بگه لطفاً یه کمک میخوام ازش🥲

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بفرمایید 

یه کنفرانس دارم (موضوعش هست گفتگوی بین ساحل و دریا)باید حتما یک ربع باشه لطفاً اگه ایده ای چیزی دارین میشه کمکم کنین 

یک ربع(خوانشش) خیلی زیاد میشه آخه من چی بنویسم 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋
جان

جانت سلامت عزیزم

یه کنفرانس دارم (موضوعش هست گفتگوی بین ساحل و دریا)باید حتما یک ربع باشه لطفاً اگه ایده ای چیزی دارین میشه کمکم کنین 

آره من قوه تخیلم خوبه

جانت سلامت عزیزم یه کنفرانس دارم (موضوعش هست گفتگوی بین ساحل و دریا)باید حتما یک ربع باشه لطفاً اگه ...

همینطور خودت عزیزم

میتونی راجب گلایه ساحل نسب به دریا بنویسی 

که مردم فقط برای دیدن دریا میان و ساحل رو ندید میگیرن 

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾
خب الان برات بنویسم چی گیر من میاد؟

عزیزم من اجبار نکردم اگر وقت داشتی و حوصله گفتم فقط یه ایده نگفتم کلشو برام بگین 

اگرم نمیشه بازم ممنونم نظر دادی🌹

یه کنفرانس دارم (موضوعش هست گفتگوی بین ساحل و دریا)باید حتما یک ربع باشه لطفاً اگه ایده ای چیزی داری ...

من زیاد می‌نویسم و رمان و کتاب:)

ببین تو باید یه ربع یه حاله ای زیبا درباره رابطه ساحل و دریا بگی حالا ممکنه تو به ساحل و دریا جان ببخشی و داستانک ادبی بشه یا به صورت دوم شخص یجوری متنو جلا بدی و راجب حس حالت که بین ساحل و دریا گیر کردی بنویسی ،وند جور دیگه هم میشه راجبش نوشت فقط باید جملات ادبی و حاوی استعاره و جان بخشی و پارادوکس و اینجور چیزا باشه که یکم جون دار تر بشه

تا صبح جمال فتنه زای تو دمید..... گویی که ز شب غمِ تو می زاید و بس:»
همینطور خودت عزیزم میتونی راجب گلایه ساحل نسب به دریا بنویسی  که مردم فقط برای دیدن دریا میان ...

🌹❤️

خیلی خوبه مرسی عزیزم به ذهنم نرسیده بود

یه کنفرانس دارم (موضوعش هست گفتگوی بین ساحل و دریا)باید حتما یک ربع باشه لطفاً اگه ایده ای چیزی داری ...

ساحل رو عشق در نظر بگیر و دریا رو معشوق.وقت جزر و مد ساحل از دریا گله می‌کنه که چرا همش ازش دور میشه و دوباره نزدیک میشه.بعد آخرش دریا خشک میشه و آخر داستان اینجوریه که در واقع دریا هم عاشق ساحل شده و اون قدر تو وجود ساحل غرق شده که به بخشی از اون تبدیل شده