2777
2789

چون در پروسه کنکور به هدفی که اونا انتظار داشتند نرسیدم هر روز منو اذیت میکنند با زخم زبون هاشون + رفتار هاشون 

جرئت ندارم برم اب بخورم و.. میگن درس نداری تو 

حتی رفتار هاشون با من  ، دیگران این اجازه بخودشون میدن با من بد رفتار کنند 

همش سرزنش میکنند / جرئت ندارم برم کتابخونه از این فضا سمی دور بشم  

اخه منم ظرفیتی دارم    

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان قشنگ با حرف هاش منو ناراحت کرد ... بعد چند دقیقه مامانم شروع کرد  

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................

بمیرم برات....چقد بعضی پدررمادر ها بی درکن

خودت علاقه داری به ورس و پشت کنکور موندن؟ اگه اره که تحمل کن اگر نه خودت رو یجوری ازین جهنم نجات بده و بهشون بفهمون ایندت مربوط به خودته و علافه ای که داری رو بهشون بگو میخوای بری دنبال اون

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  

سلام 

به امید اینکه کنکور حذف بشه 

همتون راحت بشین 

برای قبولی استرس نداشته باش و هر چی گفتند فراموش کنید 

موفق باشید 

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس

حالتو کاملا درک میکنم سعی کن یکم تشر بزنی حداقل کمتر بهت گیر بدن تا این دوره تموم بشه همش درس نخون مهم کمیتش نیست کیفیتشه که افسرده نشی منم حال تورو داشتم پارسال افسرده ترین آدم جهان بودم کلا زیاد از خودت غافل نشو 

تا صبح جمال فتنه زای تو دمید..... گویی که ز شب غمِ تو می زاید و بس:»
سلام  به امید اینکه کنکور حذف بشه  همتون راحت بشین  برای قبولی استرس نداشته باش و ...

هی برادر

حذف که نمیشه هیچ هر سالم واسه ما یه طرح جدید میریزن😒

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  
سلام  به امید اینکه کنکور حذف بشه  همتون راحت بشین  برای قبولی استرس نداشته باش و ...

له شدم من مثلا بعد ظهر ها حق ندارم 1 ساعت بخوابم  

اسم کاربریتو ما تو زیستمون تازه خوندیم😁 اصلا نمیتونم حفظش کنم

استرپتوکوکوس😐😅

این کابوس کی تموم میشه