2821
2789
عنوان

تیکه هایی که مامانم میندازه بهم😩

222 بازدید | 9 پست

بچه ها مامان من ی سره بهم میگه تنبلی🤦🏻‍♀️با اینکه من هفت صبح میرم هفت شب میام بعدشم کارای خونه و ..،

واقعا اذیت میشم اینقدر بهم القا میکنه تنبل😕جرئت ندارم ی روز مرخصی بگیرم بمونم خونه سریع ی چیزی بارم میکنه😕

حتی وقتایی که مریضم از ترس اینکه بهم حرف نزنه بهش نمیگم مرخصی گرفتم🥺چیکار کنم حرفاش برام بی اهمیت بشه؟کلا خیلی حرفاش روم ناثیرگذاره😩😩😩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا بگو چیکار کنم راضی باشی مامان

فقط میگن درس بخون برامون 🥺که برن پز بدن.بازدواج بده بچه داشتن بده فقط درس حتی کار هم چون باعث میشه نتونم درس بخونم بده

کارش درس نیس،اعتمادبنفست رو کم کم میگیره.  خب بگو یکی که رو حرفش حساب میکنه باهاش صحبت کنه مثل ...

خودشو از همه عاقل تر میدونه متاسفانه فکر میکنه هیچکس هیچی حالیش نیست 

ما ار مادرشوهر مینالیم شما از مادر.اخه چرا با حرفامون بقیه رو آزار میدیم نمیدونم بعضیا از ناراحت کرد ...

باورت میشه من به‌ندرت با مادرشوهرم به مشکل میخورم

مامانم پیرم کرده از بس تو همه چی نظر میده و بهم احساس کم بودن تو همه چی میده☹️

کارش درس نیس،اعتمادبنفست رو کم کم میگیره.  خب بگو یکی که رو حرفش حساب میکنه باهاش صحبت کنه مثل ...

من ازدواج کردم ۲۷ سالمه اصلا قدرت تصمیم گیری ندارم  از بس همش به جای من تصمیم گرفته☹️

باورت میشه من به‌ندرت با مادرشوهرم به مشکل میخورم مامانم پیرم کرده از بس تو همه چی نظر میده و بهم ا ...

بنظرم بیخیال باش اصلا به حرفاش توجه نکن تمرکزتو بهم نریز جوری که خودت دوس داری زندگی کن ادم فقط یه بار زندگی میکنه اگه درس خوندن دوس داره خودش بره بخونه

من ازدواج کردم ۲۷ سالمه اصلا قدرت تصمیم گیری ندارم  از بس همش به جای من تصمیم گرفته☹️

پس متأسفانه والدین سمی محسوب میشه. 

بااحترام کامل ازش فاصله بگیر ودرجریانات زندگیت قرارش نده.

2825
2823
2791
2779
2792