2821
2789
عنوان

تیکه هایی که مامانم میندازه بهم😩

222 بازدید | 9 پست

بچه ها مامان من ی سره بهم میگه تنبلی🤦🏻‍♀️با اینکه من هفت صبح میرم هفت شب میام بعدشم کارای خونه و ..،

واقعا اذیت میشم اینقدر بهم القا میکنه تنبل😕جرئت ندارم ی روز مرخصی بگیرم بمونم خونه سریع ی چیزی بارم میکنه😕

حتی وقتایی که مریضم از ترس اینکه بهم حرف نزنه بهش نمیگم مرخصی گرفتم🥺چیکار کنم حرفاش برام بی اهمیت بشه؟کلا خیلی حرفاش روم ناثیرگذاره😩😩😩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا بگو چیکار کنم راضی باشی مامان

فقط میگن درس بخون برامون 🥺که برن پز بدن.بازدواج بده بچه داشتن بده فقط درس حتی کار هم چون باعث میشه نتونم درس بخونم بده

کارش درس نیس،اعتمادبنفست رو کم کم میگیره.  خب بگو یکی که رو حرفش حساب میکنه باهاش صحبت کنه مثل ...

خودشو از همه عاقل تر میدونه متاسفانه فکر میکنه هیچکس هیچی حالیش نیست 

ما ار مادرشوهر مینالیم شما از مادر.اخه چرا با حرفامون بقیه رو آزار میدیم نمیدونم بعضیا از ناراحت کرد ...

باورت میشه من به‌ندرت با مادرشوهرم به مشکل میخورم

مامانم پیرم کرده از بس تو همه چی نظر میده و بهم احساس کم بودن تو همه چی میده☹️

کارش درس نیس،اعتمادبنفست رو کم کم میگیره.  خب بگو یکی که رو حرفش حساب میکنه باهاش صحبت کنه مثل ...

من ازدواج کردم ۲۷ سالمه اصلا قدرت تصمیم گیری ندارم  از بس همش به جای من تصمیم گرفته☹️

باورت میشه من به‌ندرت با مادرشوهرم به مشکل میخورم مامانم پیرم کرده از بس تو همه چی نظر میده و بهم ا ...

بنظرم بیخیال باش اصلا به حرفاش توجه نکن تمرکزتو بهم نریز جوری که خودت دوس داری زندگی کن ادم فقط یه بار زندگی میکنه اگه درس خوندن دوس داره خودش بره بخونه

من ازدواج کردم ۲۷ سالمه اصلا قدرت تصمیم گیری ندارم  از بس همش به جای من تصمیم گرفته☹️

پس متأسفانه والدین سمی محسوب میشه. 

بااحترام کامل ازش فاصله بگیر ودرجریانات زندگیت قرارش نده.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز