شوهرم خیلی تو فاز کندن از من و خانوادمه مثلأ داداشم برای تولدش ی کتونی ۹میلیونی گرفت ولی اون دیشب هیچی نگرفت حتی کادویی ام ک من گرفته بودم براش زد ب اسم خودش پولشم نداد بهم بهش میگم چوب پرده باید رو خونه باشه ن اینکه من با جهازم بخرم گفت من نمیخرم خیلی داره ازم میکنه خونه ای ک رنگ نداشت کثیف بود گرفته بهش گفتم رنگش کنیم بعد سر سال صاحبخونه پولمونو بده گفت ندارم گفتم من میدم تو بعدأ بهم بده گفت باشه اصلأ فکر نمیکردم قبول کنه یکسر از داداشم پول قرض میکنه امروز گفتم ماشینتو بده برم تا جایی گفت دست بابامه دیروزم باباش زده ی طرف ماشینمونو داغون کرده گفتم ینی چی همه چیزتون شریکیه این ماشین مال ماست یا پدرت گفت مال بابامه گفتم پس دیگه منو سوارش نکن من زیربار منت وسایل دیگران نمیرم حق با من نیست؟؟؟
جلو خودم پرش میکنن اینو قبول دارم ولی خب منم پر میکنن خانوادم من گوش نمیدم الان بابام گفت براش ریش ت ...
خب ببین تو وجدان داری اون نه
یا شایدم اون هنوز اونقدرا به تو اعتماد نداره واسه همین ناخواسته گوش میده
به نظرم باید با نرمی خرش کنی
نه با جملات دستوری
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نمی دونم دلیلش چیه . یا کسی داره بهش یاد میده یا چیزی از خانواده خودت دیده یا به دلیلی بدبین شده ...
اره من اصلأ ن بهشون بی احترامی میکنم ن هیچی رفتن خودشون تالار گرفتن سرویسمو گرفتن همه کاری کردن من حرف نزدم فقط واسه خرید عروسی منم نذاشتم اونا بیان بد مامانش جیغ و داد راه انداخت قهر کرد باهام
با نرمی بهش گفتم مواد شوینده بخر خونه رو تمیز کنم رفت از خونشون مواد شوینده نصف نیمه آورد
بیاره
عیبش چیه
وقتی تموم شد میگی برو دوباره بیار
چرا الکی چیزای مسخره رو واسه خودت بزرگ میکنی
منم دم عروسیم همینطور شده بودم الان واقعا خندم میگیره
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨