2777
2789
عنوان

نزدیک عروسیمه ولی هیچ ذوقی ندارم بس ک شوهرم اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا عجب داداشی؟چرا داداشت بهش باج میده؟چرا براش خود شیرینی میکنه؟من به داداشت شک کردم 

چون شوهرم موتور سواره سنگین میرونه یکیش اینه ولی کلأ داداشم چون منو اذیت کنه این کارارو میکنه

خیلی هم باهام سرد شده 

عادیه 

هزینه های عروسی بالاس 

دم عروسی هم یه سریا عروس یا داماد رو پر میکنن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عادیه  هزینه های عروسی بالاس  دم عروسی هم یه سریا عروس یا داماد رو پر میکنن

جلو خودم پرش میکنن اینو قبول دارم ولی خب منم پر میکنن خانوادم من گوش نمیدم الان بابام گفت براش ریش تراش نخر اما من خریدم گفت کلأ پرده بااوناس من بازم خریدم گوش ندادم

خب پس میدونستی توان مالی اش نداره و تا بیاد زندگیش رنگ و رو بگیره طول میکشه پس به همین خاطره که میخو ...

من میدونستم شرایط مالی اوکی نداره ولی اینکه ماشینشو نداد ب من ربطی ب وضع مالیش نداره

خب پس میدونستی توان مالی اش نداره و تا بیاد زندگیش رنگ و رو بگیره طول میکشه پس به همین خاطره که میخو ...

یا مثلأ ی چوب پرده مگه چقدر میشه ؟؟؟؟اصلأ روش میشه؟؟؟

من میدونستم شرایط مالی اوکی نداره ولی اینکه ماشینشو نداد ب من ربطی ب وضع مالیش نداره

خب میگه برای پدرشه عزیزم گفتی کارش شریکی و ماشین پدرشه شاید پدرش نمیذاره تو سوار ماشین شی اخه گفتی خانوادش با تو مخالف آن 

میشه راه حل بهم بدی؟؟؟

من نمی دونم دلیلش چیه . یا کسی داره بهش یاد میده یا چیزی از خانواده خودت دیده یا به دلیلی بدبین شده . برو باهاش صحبت کن یا برو پیش مشاور کمک بگیر. بهش بگو من و تو باید زندگی امون رو بسازیم و حرمتش رو حفظ کنیم .بگو کادو قرض و فرضه و باید جبران کنیم و یه هزار تومنی رو هیچ کس حساب نکنیم . یه کمی هم دقیقتر باش حسادت خانواده همسر رو دست کم نگیر معمولا برای زهر کردن این روزها برای عروس خوب آموزش میدن پسرشون رو.

یا مثلأ ی چوب پرده مگه چقدر میشه ؟؟؟؟اصلأ روش میشه؟؟؟

ببین عزیزم اینا همش از خانوادش نشات میگیره 

گفتی شغلش شریکی با پدرش  

اگه هزار تومن خرج کنه میگن برای چی خرج میکنی میگه برای فلان

اونام میگن چوب پرده با عروسه نه ما

درحالی که پرده با خود خونه ست اصلا وظیفه تو نیست 

الانم بگو این خونه رو فسخ کنه یه خونه کوچیکتر رهن کنه ولی نوساز باشه 

که جهازم کمتر ببری و نخوای حرص خرابی خونه رو بخوری