2777
2789
عنوان

شما با خاله هاتون یا فامیلاتون خوبید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 90 پست

انقدمشکلات توزندگیم هست که به فکرزنگ خاله وعمونباشم مراسمات شرکت میکنم ولی توقع خاصی ندارم بارداریتم که بالاخره میفهمیدن چیزمهمی نیس اتفاقات ورفتارفامیلاتوپیش شوهرت نگوتودعوامیکوبن توسرآدم

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

من تا ۹ماه هیچ کس نمیدونست.حتی خواهر شوهرم.مامانم گی داده بود به خاله ام بگه  گفتم من راضی نیس ...

خوشبحالت

فقد من به مامانوباباهامون میخواستم بگیم.به همه گفتن 

اصلا انگار نه انگار سپردم نگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور به مادرمم میگم میگه یهو دور منم خط بکش نیا خونه ی ما دیگه واقعا چرا انقد تعصب بیجا نگه ...

مامان من تعصب نیست ولی در کل انگار یه مدل دوست دارن ااز همه به هم خبر بدن

فردا شب شام مهمون دعوتمون کرده خالم،اصلا راضی نیست بیاد  همش میگه کاش نمیومدیم اصلا اینجا فقد ...

خاله های منم خوب نیسن مخصوصا یکیش ولی بازم مامانم طرفدارشونه ادم حرصش میگیره بخدا من هرچی بشه طرفدار دخترم میشم مگه از بچه عزیزترم هس من نمیگم بخاطر من قید اونارو بزنه نه خاهرشن ولی خب انتظار دارم حداقل زر زدنی بزنه تو دهنشون پشت اونا وایمیسته و طرفداری میکنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خوشبحالت فقد من به مامانوباباهامون میخواستم بگیم.به همه گفتن  اصلا انگار نه انگار سپردم نگید

من گفتم راضی نیستم .چون یه چیز مربوط به من .نازه من حالم لد بود گفتم اصلا معلوم نیست چی در انتطارم

انقدمشکلات توزندگیم هست که به فکرزنگ خاله وعمونباشم مراسمات شرکت میکنم ولی توقع خاصی ندارم بارداریتم ...

مراسماتم شرکت نکردن و مامانم انتظار داره من شرکت کنم

حرفارم من نمیگم ،حرفی پیش نمیاد که بگم

همین وجود نداشتنشون باعث شده شوهرم ازشون بدش بیاد،حتی خودم

خاله ای که تو همه ی مراسماتش من مثل کوزت کارمیکردم و خریداشم منو میبرد الان وجود نداره.همینا باعث میشه بدمون بیاد ازشون ولی متاسفانه مامانم بیخیالشون نمیشه

منم همینطور به مادرمم میگم میگه یهو دور منم خط بکش نیا خونه ی ما دیگه واقعا چرا انقد تعصب بیجا نگه ...

مامان منم همینه،اما من دیگه اهمیت نمیدم

فکر کن یه عالمه هزینه کردم تولد برای بچه م گرفتم با یه عالمه مهمون

رسما گند زدن تو مراسمم 

چقدر چرت گفتن پشت سرم 

بازم مامانم میگفت بهش زنگ بزن،سر بزن

مامان منم همینه،اما من دیگه اهمیت نمیدم فکر کن یه عالمه هزینه کردم تولد برای بچه م گرفتم با یه عالم ...

واقعا چرا اینجوری ان؟من خونم به شهر دیگست مامانم یه شهر دیگه

راضی نمیشم بیام اینجا اصلا چون دلم نمیخواد ببینمشون،هرچند نمیانا ولی خوب دلم راضی نمیشه همش استرس اینو دارم بیان من عصبی بشم

چیییی😶

بهم تجاوز شد..

دعوا بهم گفت جن.ده 

مامانم 3 ساله باهاشحرف نمیزنه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
مراسماتم شرکت نکردن و مامانم انتظار داره من شرکت کنم حرفارم من نمیگم ،حرفی پیش نمیاد که بگم همین و ...

شمانبایدمیکردی که کردی ازین به بعدزنگ زدن بهانه جورکن یایه جانشستی چس ناله کن الکی بگوشوهرت بداخلاقه ونمیزاره و۰۰۰خودشون متوجه شن دیگه انتظارنداشته باشن

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰