2777
2789

من چند روزه دیگه تولدمه 

راستش اصلا فکر نمی‌کردم تا ۱۸ سالگی زنده بمونم

نمی‌خوام نه به مامانم بگم تولدمه نه به بابام 

حس بدی دارم به روز تولد

هر چی دلت خواست اینجا بهم بگو:)https://harfeto.timefriend.net/16947299187521

زندگیم خوب نشد خودم بهتر شدم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه افتادم در سختی های زندگی  

البته قبلشم تو بهشت نبودم

ولی از ۱۸ ب بعد قشنگگگگ طمع تلخ همه چی کاملا حس کردم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

تولد ۱۸ سالگیم تازه عروس بودم شب مزخرفی بود شوهرم کیک نخرید خودم درست کردم🥺خونه پدرشوهرم بود کادو ک هیچ

ن تبریک ن خوشحال شدن ن عکس گرفتن هیچییی داشتن فیلم میدیدن🥺محلم نزاشتن 

الان ۲۱ سالمه از اون زندگی سمی جدا شدم و دوباره ازدواج کردم ماه دیگ عروسیمع خیلی خوشحالم شوهرم بهترینه

انگار خدا برام جبران کرد

۱۸سالگی متفاوته واقعا...ی حس متفاوت ولی من در حال حاضر راضی نیستم از زندگی ک دارم....فک نمیکردم بعد از ۱۸ همچین زندگی داشته باشم...رویام ی چیز دیگ بود🥺🥺

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
یعنی تا تو نگی اونا خودشون نمیدوننفلان روز زاییدنت؟

پارسال که ندونستن 

پیار سال هم همینطور 

قبل پانزده سالگیم میدونستن اونم از بس میگفتم تولدمه

یادشون نمی‌مونه

قبل ۱۸ سالگی خیلی سخت بود بعدش کم کم بهتر شد

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

۱۸سالگی متفاوته واقعا...ی حس متفاوت ولی من در حال حاضر راضی نیستم از زندگی ک دارم....فک نمیکردم بعد ...

هعی

من بچگی کلی فانتزی تو ذهنم ساخته بودم که مثلاً هجده سالگی خیلی‌ خوشگل و پولدار میشم و فقط بیرون می‌گردم

آره واقعا حس متفاوتی داره

هعی من بچگی کلی فانتزی تو ذهنم ساخته بودم که مثلاً هجده سالگی خیلی‌ خوشگل و پولدار میشم و فقط بیرون ...

دقیقا...بعد میبینی ۱۸سالت شده و هیچی ب هیچی 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★