2777
2789
عنوان

سم در نی نی سایت

174 بازدید | 12 پست

دیروز یکی تاپیک زده بود که من جن عاشق دارم،ب کارتمو گرفته😐😳،

هرچی هم میگفتم ایناخرافاته تو کتش نمیرفت😐.

خدایی روانشناس برین بهتون قرص بده این تهومات بره،شاید اسکیزوفرنی باشین.

تاحالا دیدین برین دعا گر،بعدبهتون نگه که یکی شمارو طلصم کرده بیا برات باطل کنم؟

اونا فقط همین جمله رو بلدن.

ازدیروز ذهنم خیلی درگیرشده که آخه یعنی چی این حرفش😶

نظرشماچیست؟

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنگر و بگذر

منیم بالام بو دونیا ایله اویناما،سن جاوانسان دونیا قوجا دونیادی،دشمن ندیر؟ دوست ائوینی دوست ییخار،بیلن بیلیر دونیا نئجه دونیادی...عمره،گونه اعتیبار یوخ ازلدن،بیر ده دونوب یارپاق اولماز خزلدن،بئشییندن بیزه تابوت دوزلدن، بلئییندن کفن تیکن دونیادی کیم نه آنلار بو ظالیمین ایشیندن،چوخلارینی کئچیردیبدی دیشیندن،موحکم یاپیش پاپاغیندان،باشیندان،باشدان پاپاق آلیب قاچان دونیادی. 

اینجا بر پر بازدید شدن ازین چیزا مینویسن 

اسکیزو نیستن 

دوست دارن دیده بشن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
منم دارم نمیتونم شوهر کنم هعی شبا میاد تو خوابم و اذیتم پیکنه اگر میداشتی اون موقع باور میکردی

اینقدرکه بهش فکرمیکنی رفته تو ضمیرناخداگاهت

اینجا بر پر بازدید شدن ازین چیزا مینویسن  اسکیزو نیستن  دوست دارن دیده بشن

پربازدید نشده بود ولی.تمام پستاش در این موردا بود 

عزیزم نمیشیه بگی الکیه شاید واقعا درست باشه یکیش مادر بزرگ خودم از این بدها داشت یکسره اذیتش میکردن بدن شو کبود میکردن آزمایش هاشم همه سالم بود یکیشم همسایه داشتیم میگفت از این خوب ها دارم توی کارخونه بهم کمک میکن میگفت شب ک میخوابیدم دورم و شلوغ و پلوغ بود صبح پا میشدم همه جا مرتب و تمیز و گردگیری شده بود

عزیزم نمیشیه بگی الکیه شاید واقعا درست باشه یکیش مادر بزرگ خودم از این بدها داشت یکسره اذیتش میکردن ...

یعنی دراین حد که بیاد ب کارتشو بگیره؟🤣

یعنی دراین حد که بیاد ب کارتشو بگیره؟🤣

نه اینطوری ک فکر نکنم باشه اذیت بکن اینا رو قبول دارم چون شوهر خودم تعریف میکرد زمانی ک از سربازیش شب فرار کرده توی راه بازگشت توی جاده ای ک خانه ای نبوده نه دخمه ای نبوده در اونجا صدای دست و دایره زدن میامده بعد یکی از اونا شوهرم رو میگیره میبره داخل شامش رو میدن میفرستن ک بره