2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین تو روخدا

48 بازدید | 7 پست

چیکار کنم سرویس دخترم خیلی باهام لج افتاده ازون طرفم اون کسی که سرویس رو معرفی کرد باهاش قهرم حس میکنم اون تحریک کرده چکار کنم چه رفتاری کنم همش بی محلی بهم میکنه من هرروز خدا شاهده با لبخند باهاش سلام علیک میکنم اون حتی نگاهم نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش بگو رو چه حسابی این رفتارمیکنی  دلیلش بپرس  بعد بگو توجامعه ای که باهم سلام علیک ...

یک روز خواب موندم گوشیم خاموش بود خدا سر شاهده همون یک روز بود هرروز از اون زودتر سر خیابونم ولم نمیکنه اون وقت همون خانوم که معرفیش کرده بهم چندین بار خواب مونده ازون روز اینطور بهم بی احترامی میکنه من بارها ازش عذرخواهی کردم میگه تو از قصد یعنی قصد آزار منو داشتی این کارو کردی الانم سرویس گیرم نمیاد نمیدونم واقعا چیکار کنم

یک روز خواب موندم گوشیم خاموش بود خدا سر شاهده همون یک روز بود هرروز از اون زودتر سر خیابونم ولم نمی ...

بی خیال بابا برات مهم نباشه فقط به بچت بگو رفتارش اگه مناسب نبود بابچت بهت بگه اون موقع قشنگ جوابش بده