2777
2789
عنوان

خانم های شاغل....به نظرتون من مقصرم

344 بازدید | 30 پست

سلام

جریان از این قراره که  از طریق یه آشنا متوجه شدم یه شرکتی کارمندش میره  من برم جاش

البته من اصلا تجربه کاری ندارم

وقتی رفتم متوجه شدم کارمندش بازنشسته شده میخواد بقیه رو دورکاری بمونه خونه  وگرنه میره شرکت قبول نمیکنه

حالا این خانم حاضر نیست هیچی به من یاد بده

انگار من مقصرم

خوب اگه خودش نمی‌خواست دورکار باشه که .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت میتونست باهاش بیشتر همکاری کنهولی ظاهرا نمیخواد باهاش همکاری کنه 

نه شما مقصر نیستی و اختلاف اون دو تا به شما مربوط نیس

فقط برو به مسئولت بگو ایشون چیزی به من یاد نمیده تکلیف من چیه 

اگه راهی برات پیدا کردن که خوبه 

اگه هم عذرتو خواستن که ناراحت نشو قسمت نبوده 

شرکت میتونست باهاش بیشتر همکاری کنهولی ظاهرا نمیخواد باهاش همکاری کنه  نه شما مقصر نیستی و اخت ...

اره منم واقعا میگم هرجی خیره

ببین انتظار داره شرکت کلا بهش دورکاری بده با همون حقوقی ‌ه بهش می‌داده و خوب به نظرم هیچ شرکتی موافقت نمیکنه

مگه کلا نظر خود شرکت هم دورکاری باشه

اره منم واقعا میگم هرجی خیره ببین انتظار داره شرکت کلا بهش دورکاری بده با همون حقوقی ‌ه بهش می ...

اره ببین شایدم حق داشته باشه و بتونه کارها رو ساپورت کنه با دورکاری ولی اینو باید شرکت قبول کنه اگه قبول نمی کنه دیگه یدر یا زود کسی میاد جاش حالا چه شما چه کسی دیگه 

اره ببین شایدم حق داشته باشه و بتونه کارها رو ساپورت کنه با دورکاری ولی اینو باید شرکت قبول کنه اگه ...

اره کارها رو میتونه از دور انجام بده کاملا

اما شرکت میخواد اینجا حتما حضور داشته باشه کسی

مساله اینه به نطر من شرکت هم حق داره در قبال پولی که میده انتطار داسته باشه مگه نه؟

شرکت نمیخواد اتاق هاش اینجا خالی باشه 

اره ببین شایدم حق داشته باشه و بتونه کارها رو ساپورت کنه با دورکاری ولی اینو باید شرکت قبول کنه اگه ...

دقیقا

منم میدونم کارهاش از خونه قابل انجام هست 

ولی از طرفی به شرکت حق میدم  به خاطر پولی که میده انتظار داشته باشه 

دقیقا منم میدونم کارهاش از خونه قابل انجام هست  ولی از طرفی به شرکت حق میدم  به خاطر پول ...

من خودم موافق دورکاری هستم چه کاریه انقدر وقت و انرژی مصرف بشه توی رفت و امد 

در اینده خیلی کارا همین حالتو پیدا می کنن همونجور که توی دنیا اینطور داره میشه 

ولی خب بهرحال این تصمیم خود شرکته و ظاهرا نمیخواد با اون خانوم همکاری کنه 

تو خودتو از حاشیه دور نگه دار فعلا تا ببینی چی میشه جریان ولی اگه دیدی رفتن اون خانوم از نظر شرکت قطعیه به مسئولت برسون که چیزی یادت نداده بعدا ازت در حد اون انتظار نداشته باشن و گیر نکنی

من خودم موافق دورکاری هستم چه کاریه انقدر وقت و انرژی مصرف بشه توی رفت و امد  در اینده خیلی کا ...

اره گفتم بهشون

برام دعا کن 

من خیلی دنبال کارم و اینجا شرایط خیلی خوبه برای من

من خودم موافق دورکاری هستم چه کاریه انقدر وقت و انرژی مصرف بشه توی رفت و امد  در اینده خیلی کا ...

قطعا دورکاری خوبه

ولی خوب اکثرا شرکت ها میخوان اتاق هاشون پر باشا  

وگرنه من دقیقا دارم میبینم کار اینجا کاملا میشه دورکاری باشه

کاش اینقدر این خانم اذیت نمیکرد 

قطعا دورکاری خوبه ولی خوب اکثرا شرکت ها میخوان اتاق هاشون پر باشا     وگرنه من دقیقا دار ...

خب دیگه منطقیه دوس نداری کسی جاش بیاد شما هم جاش بودی ناراحت میبودی

ایشالا اوضاع اوکی میشه عزیزم