2777
2789

دختر خوب و خوشکل و خوش اخلاق و محجبه سراغ دارید معرفی کنید،،،😊😊

نخندید،فحش هم ندید،والا برا داداشم دنبال زن میگردیم خیلی سخته پیدا کردنش....کمک کنید لطفا

متولد۷۸ به بالا باشه لطفا

همه موارد در یک جمله

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تومسجد و پایگاه بسیج خواهران محلتون بگردید .اخه اینطوری ک نمیشه خاستگاری کرد .انشاالله همه جوونها خوشبخت بشن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
داداش خودت چطوره

داداشم خوش تیپه اما قدش کوتاهه

اخلاقش هم خوبه،،مهربونه احساساتیه و به شدت دست و دلبازه،،هیئتیه و دوست داره خانومش با حجاب باشه...

تو شرکت صنایع فولاد کار میکنه ،خونه اش نیمه سازه،و پول ماشین رو هم جور کرده،منتظریم زن بگیره بعد براش ماشین بخریم چون الان پارکینگمون جای یه ماشین هست.....

اسمش رضا....همه خیلی دوسش دارند بچه خوبیه فقط میگه از شهر خودمون زن نمیخوام....شهر خودمون رو دوست نداره...

خواهش میکنم اگه کسی رو سراغ دارید معرفی کنید

بهش بگو از شهر خودتون بگیره بهتره باور کن شناخت مردم سخت شده،بعدم ۷۸ به بالا یعنی ۲۴ به بالا باشه یا این که نهایت ۲۴ سالش باشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
بهش بگو از شهر خودتون بگیره بهتره باور کن شناخت مردم سخت شده،بعدم ۷۸ به بالا یعنی ۲۴ به بالا باشه یا ...

والا ما هم بهش میگیم،فعلا که گوش نمیده تا ببینیم خدا چی میخواد و قسمتش چی باشه