2777
2789
عنوان

شوهر تک پسر که فقط ...

2292 بازدید | 71 پست

که فقط میخواد بدوه بره خونه مامانش

بهم میگه بریم خونه مامانم بمونیم مثلا یک هفته یا ده روز یا تو برو خونه مامانت بمون منم برم خونه مامانم بمونم

کلا هنوز ۳ ماه نشده که اومدیم خونه خودمون.

شوهرم زندگی‌کن نیست. خسته شدم از این زندگی که درست کرده برام. مامانش نمیذاره زندگی کنیم همش بهش میگه پاشو بیا اینجا پیشم باش. خودشم مستقل نیست وابسته مامانشه. همش تو فکر اینه که چجوری جور کنه بدووه بره خونه مامانش. حس اضافی بودن میکنم توی این زندگی

چکار کنم؟ برم خونه مامانم؟ خونه مادرشوهر که نمیشه رفت موند...

اصلا پیش خانوادم آبروم میره که یه مدت اینجا خونه خودم باشم بعد دوباره وسیله جمع کنم برم پیششون مثلا یک هفته بمونم بگم شوهرم گفته برو خونه‌تون. شرایطم خیلی سخته😔

توکل به خدا🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببریش مشاور درست میشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بمون خونت جایی نرو .شوهرت هم بهت گفت برو .بگو من جایی نمیرم اینجوری اونم مجبور میشخ بمونه خونه 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

منم شوهرم تک پسره اما اصلا به خانوادش وابسته نیست...براشون خرید میکنه...دکتر میبره اما نمیگه بریم بمونیم یا من برم خونه ی مامانم

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  

اگرم رفت شما بمون خونت یک زن هیچوقت نباید هونشو ترک کنه سنگر زن خونشه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
باید ببریش مشاور درست میشه

مشاوره میریم تاپیک قبلیمو بخون‌ طلاق طلاق کردنش درست شده ولی این مورد هنوز نه. به مشاور گفتم گفت خوبه که وابسته‌ست بهش محبت کن که به تو وابسته بشه

توکل به خدا🌿

سوالی که پیش میاد اینه که مگه دوران آشنایی و نامزدی این چیزا براتون مشخص نبود؟ !!! 

نسبت به استقلال فردی و شناخت کلی از خودش و خانوادش پس چی دستگیرتون شده بود؟! 

همه این ها بعد از عروسی واقعا هویدا میشه؟ 

چرا سر این چیزا توی دوران آشنایی شفاف پیش نمیرید

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!

بمون خونه خودت. به شوهرت هم بگو اگر قرار بود من برم یه هفته یه هفته خونه مامانم بمونم، ازدواج نمیکردم. الآن که ازدواج کردم یعنی توانایی زندگیِ مستقلُ دارم و میتونم توی خونه‌ی خودم زندگی کنم. خونه‌ی پدر و مادر فقط برای سر زدنه و بعنوان مهمان رفتن. 

دقیقا عین شوهر من اینم تک پسره واقعه سخته پیامتو خوندم واقعا درکت مبکنم‌ 

منم می‌خواستیم  تازه بریم سر زندگی گفت باید نزدیک پدرومادرم بشم مامانش میگفت باید همین جا باشید هر روز باید ببینمش اصلا دیوانه کننده هاااا خلاصه یه دونه خیابون بالاتر از ننش گرفتیم هرشب میگفت بریم اونجا هرشب مکافات و دعوا داشتیم الان ۴ سال گدشته قشنگ همشونو آدم کردم اومدیم یه جا دیکه کلا شوهرم خودشم عوض شد 

چندبار بدجوری توپیدم ب مامانش ..

ولی غذاب  واقعی رو تو اون ۴ سال کشیدم ..

توام بابد تحمل کنی تا درست بشه اینجور آدما یه شبه درست نمیشن بنطر من تک پسری اصلا خوب نیس

همه داروندارمی دختر نازم👼🌸♥️
بمون خونت جایی نرو .شوهرت هم بهت گفت برو .بگو من جایی نمیرم اینجوری اونم مجبور میشخ بمونه خونه 

نا حالا مقاومت کردم موندم ولی واقعا حس اضافی بودن میکنم انگار شوهرم این خونه و این زندگی رو نمیخواد فقط میخواد بره پیش مامانش و توی خونه بچگی‌هاش بمونه با خاطرات بچگیش

توکل به خدا🌿